3
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(4 votes)


5 5 4

Kopen Resident Evil 7: Biohazard PS4 Code Compare Prices

Wat is een Resident Evil 7: Biohazard spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Resident Evil 7: Biohazard rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Resident Evil 7: Biohazard op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Resident Evil 7: Biohazard op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
24 januari 2017
Official website
Developer
CAPCOM Co., Ltd.
Publisher
CE EUROPE LIMITED
Platforms
PEGI
18
Tags
Horror First-person survival, horror Goede atmosfeer

OVER DIT SPEL


Het 7e deel van de Resident Evil franchise een van de meest herkenbare namen in horror video games komt terug naar zijn roots in Resident Evil 7 Biohazard een indirecte voortzetting van resident evil 6. Ethan Winters heeft net een e-mail ontvangen van zijn vrouw die al drie jaar vermist is, het bericht was “kom me halen” en een adres in Louisiana, dit leidt Ethan naar een oud vervallen plantage landhuis in het hart van de bayou, hoewel hij griezelt van de situatie zet Ethan toch zijn zoektocht voort totdat hij bewusteloos wordt geslagen door een onbekende aanvaller. Ethan wordt wakker vastgebonden aan een stoel omringd door de bakkersfamilie niet wetende welke gruwelen hem te wachten staan.

 • Survival Horror: met zijn horrorelementen die teruggrijpen naar de klassiekers uit de franchise komt de gameplay ook; item schaarste en voorraadbeheer is de naam van het spel, het sparen van je kogels is essentieel als je wilt overleven.
 • Resident Evil 7 biohazard maakt gebruik van een nieuwe door Capcom ontwikkelde engine genaamd de RE engine met deze engine kan het spel fotorealistische resultaten produceren en rendert het objecten van verschillende texturen tot in het kleinste detail.
 • Voor de eerste keer in de franchise maakt RE7 gebruik van een 1ste persoonsperspectief, wat het toch al angstaanjagende spel nog meeslepender maakt.
 • VR-mogelijkheden: RE7 kan exclusief in VR gespeeld worden met de PlayStation VR

Recensies


Resident Evil VII is goed. Zéér goed. Beter dan ik ooit gedacht had dat het zou zijn. Capcom heeft duidelijk goed gekeken naar het succes van games als Outlast en Amnesia, maar slaagt erin om ondanks al het leentjebuur spelen toch zijn eigen identiteit te behouden.

psx-sense.nl

 

Dankzij het nieuwe eerstepersoonsperspectief en de comeback van enkele simpele maar doeltreffende survivalelementen heeft de Resident Evil-serie zichzelf opnieuw uitgevonden. Resident Evil 7: Biohazard is een formidabele horrorgame en de eerste ‘grote’ topgame voor PlayStation VR.

gamer.nl

 

Resident Evil 7 grijpt succesvol terug op klassieke survivalelementen, en oogt en speelt door het eerste persoonsperspectief toch heel modern. Het is een game waarin je iedere kogel koestert en enkel het geknars van je tanden het gekraak van deuren overstemt.

insidegamer.nl

Gouden Editie


Het basisspel en alle DLC-content

 • Resident Evil 7 basisspel
 • Banned Footage Vol. 1 – 2 minilevels met de bakkersfamilie en 1 extra voor de fun game mode.
 • Banned Footage Vol. 2 – 2 minilevels met de bakkersfamilie en 1 extra voor de fun game mode.
 • End of Zoe Epilogue – Minicampagne over het lot van Zoe na de gebeurtenissen van Resident Evil 7 Biohazard.
 • Not a Hero Epilogue – Chris Redfield krijgt de opdracht om een lid van de Baker-familie gevangen te nemen in deze mini-epiloogcampagne.

Volledig Pakket


Vervolledig Ethan Winters verhaal in deze bundel

 • Resident Evil 7 biohazard Gold Edition – het basisspel en alle DLC’s van RE7.
 • Resident Evil Village – het 8e deel van de Resident Evil serie.
 • Resident Evil Re:Verse – een multiplayer-speltype met Resident Evil-thema.
 • Trauma Pack – een cosmetica- en wapenpakket voor Resident Evil 8.

Mega Bundle


Een verzameling VR-games voor de PlayStation 4

 • Astro Bot: Rescue Mission – VR-platformspel met 20 unieke levels.
 • Everybody’s Golf VR – geniet van 3 banen in deze VR-golfervaring.
 • The Elder Scrolls V: Skyrim VR – stap in de schoenen van de geboren draak en verander het lot van Skyrim voorgoed in VR.
 • Resident Evil 7 biohazard – Survival horror game in de moerassen van Louisiana.

Koop Resident Evil 7 Season Pass


 • Banned Footage Vol. 1 – 2 minilevels met de bakkersfamilie en 1 extra voor de fun game mode.
 • Banned Footage Vol. 2 – 2 minilevels met de bakkersfamilie en 1 extra voor de fun game mode.
 • End of Zoe Epilogue – Minicampagne over het lot van Zoe na de gebeurtenissen van Resident Evil 7 Biohazard.
 • Not a Hero Epilogue – Chris Redfield krijgt de opdracht om een lid van de Baker-familie gevangen te nemen in deze mini-epiloogcampagne.

Resident Evil 7 Biohazard Banned Footage vol. 1


 • Bedroom – Je wordt wakker vastgebonden aan het bed, ontsnapt uit de klauwen van Marguerite Baker zonder dat ze het merkt.
 • Nightmare – Je zit gevangen in de kelder van de bakkersfamilie, schimmels zitten overal je moet overleven tot zonsopgang.
 • Ethan must die – Kun jij Marguerite Baker verslaan? In deze ultieme test van je Resident Evil vaardigheden als de bakker, zit het landgoed vol met boobie valstrikken en vijanden.

Resident Evil 7 Biohazard Banned Footage vol. 2


 • 21 – Lucas heeft je in een kamer opgesloten en hij dwingt je om tegen andere mensen te kaarten in dit SAW-achtige speltype.
 • Daughters – krijg een inzicht in het familieverleden van de bakker in dit minilevel.
 • Jack’s 55th Birthday – Jack wil iets extra speciaals voor zijn 55e verjaardag zoek naar eten in het huis terwijl je vecht tegen vijanden in dit extra speltype.

Resident Evil 7 Biohazard Einde van Zoë


Joe baker een lang verloren familielid van de Baker familie is thuisgekomen, een ruige survivalist van het moeras hij heeft zichzelf getraind in hand-to-hand gevechten. Gebruik zijn unieke vaardigheden om Zoe te redden en een einde te maken aan de lange geschiedenis van bloedvergieten en waanzin van de familie.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.2

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 21 aanbiedingen van 11,14€ tot 1.172,53€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation-code alleen voor Europa
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Complete Pack
Gold Edition
Mega Bundle
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter