20
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(1 vote)


5 5 1

Koop Ruined King A League of Legends Story CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Ruined King A League of Legends Story CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Ruined King A League of Legends Story rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Ruined King A League of Legends Story?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Ruined King A League of Legends Story op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
17 november 2021
Official website
Developer
Airship Syndicate
Publisher
Riot Forge
Platforms
PEGI
12
Tags
RPG Indie fantasie Goed verhaal Anime Eén speler ... Om beurten vechten Japanse RPG Isometrisch
Activation
  

OVER DIT SPEL


Ruined King A League of Legends Story is een turn-based RPG voor één speler die zich afspeelt in het League of Legends universum, ontwikkeld door Airship Syndicate in nauwe samenwerking met Riot Forge. Bestuur een groep onwaarschijnlijke helden die maar één doel voor ogen hebben: het ontrafelen van de geheimen van de dodelijke zwarte mist die zich overal lijkt te verspreiden en alles wat hij aanraakt corrumpeert. Probeer de mist en zijn meester, de Ruined King Viego, koste wat kost tegen te houden. Je zult twee opmerkelijke plaatsen van Runeterra Bilgewater en de Shadow Isles moeten verkennen.

 
 • Lane Initiative System – Tijdens de turn-based gevechten kun je maar drie karakters tegelijk inzetten op elke lane, namelijk de Balance Lane, Speed Lane en Power Lane. Weten hoe deze lanes werken is de sleutel tot het formuleren van een strategie. Het spel werkt op een Initiative systeem, wat betekent dat je het zo kunt manipuleren dat een karakter meer acties kan hebben dan normaal.
 • Je kunt 6 iconische League of Legends-kampioenen aan je partij toevoegen: Miss Fortune, de piratenkoningin van Bilgewater, Illaoi, de priesteres en profeet van de grote Kraken, Braum, de zachtaardige spierbundel uit de Freljord, Pyke, de bloed-havenscheurder, Ahri, de vos met negen staarten, en Yasou, de Ionische banneling.
 • Verken twee iconische regio’s in Runeterra; Bilgewater een havenstad in de archipel van de Blauwe Vlam, het is een hol voor illegale activiteiten, het is waar fortuinen worden gemaakt en verloren in een oogwenk. Shadow Isles, ooit de gezegende eilanden genoemd, is voor altijd vervloekt door de wensen van een egoïstische koning. De grond zelf is er besmet en de dodelijke zwarte mist verspreidt zich over het eiland.

Deluxe Editie


Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2300, AMD A8-5600k
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 15 GB
 • GPU: AMD Radeon Vega 8 / Radeon HD 7770, Intel Iris Plus, Nvidia Geforce GTX 650
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-6100, AMD FX-8120  
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 15 GB
 • GPU: Nvidia Geforce GTX 660Ti, AMD Radeon HD 7950
 • DirectX: 11

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.4

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 26 aanbiedingen van 26,07€ tot 39,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Ruined King A League of Legends Story. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards