37
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(18 votes)


5 5 18

Kopen SCUM CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de SCUM CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je SCUM rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor SCUM?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van SCUM op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
29 augustus 2018
Official website
Developer
Gamepires
Publisher
Gamepires
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
MMO Early Access Zombies Survival Open wereld Meerdere spelers ... Open World Survival Craft
Activation
  

OVER DIT SPEL


SCUM is een open-wereld survival crafting game dat zich afspeelt op een enorm gevangeniseiland dat is gebouwd voor puur vermaak voor de kijkers. Je betreedt dit eiland als een gevangene met een implantaat in je hoofd dat voorkomt dat je het verlaat. Vecht en overleef om naam te maken voor jezelf. Maak de kijkers blij, en misschien kom je dan wel van dit eiland af.

 • Met zijn ultra-realistische simulatie, kunnen spelers hun personage zo veel controleren en aanpassen als ze willen – van hun grootte tot de kleinste details zoals metabolisme en traagheid tijdens het bewegen.
 • Geeft een zeer grote kaart, met een oppervlakte van ongeveer 144 vierkante km land met verschillende terreinen, bossen, steden, vliegvelden, oude bunkers, enz.
 • Speel in massale 64-speler servers en in-game netwerk evenementen waar je strijdt met andere spelers voor roem punten.

Vroege toegang


Krijg direct toegang en begin met spelen; raak betrokken bij dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


 • OS: Windows 7
 • CPU: Intel Core i5 4430, AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 960, AMD Radeon R7 370

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7
 • CPU: Intel Core i5 6600K, AMD Ryzen 5 1600
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 580

SCUM Supporter Pack


Voor mensen die de ontwikkelaars meer willen steunen dan alleen het spel kopen, is er het SCUM support pack. Het komt met de blauwe gloeiende BCU, SCUM ontwikkelaar onderhemd, een exclusieve schedel tatoeage, een mini-game document waarin wordt gedetailleerd hoe SCUM is ontwikkeld vanaf het begin, en nog veel meer zal worden toegevoegd als de ontwikkelaars het spel te updaten.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.1

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 27 aanbiedingen van 18,85€ tot 31,25€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play SCUM. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter