Top 10 Games als Rust

14 mei 2019 om 08:58 in Blog, Games Like / Top 10 met no comments
 

Top 10 Games als Rust

 

Read post in AllKeyShop KeyforSteam CDKeyIT GocleCD CDkeyPT claveCD

 

10. 7 DAYS TO DIE

 

7 Days to Die is een zombie eerste-persoon-shooter spel dat plaatsvindt in een open-wereld omgeving. In wezen het spel is als Rust alleen samen met de strijd van ondervoeding en overlevende ontmoetingen met andere spelers, is de constante angst om te sterven aan kwijlen zombies. Sinds release, heeft het spel garnered meer dan 50.000 reviews op stoom die zijn meestal positief. Dit betekent dat de overgrote meerderheid van de speler-base is blij met het spel en moet je het proberen, is het zeer waarschijnlijk dat je het ook leuk.


9. DAYZ

 

DayZ is een open-wereld post-apocalyptische overlevings spel, dat in het post-Sovjet land van Chernarus wordt geplaatst. Het is als Rust in dat het verpersoonlijkt de personages door de toekenning van echte kwaliteiten zoals honger, dorst en uitputting. Echter, DayZ heeft een verhaal terug dat spreekt van de pandemie die bijna alle van de bevolking verlaagd tot de vraatzuchtige kannibalen spelers moeten weerstaan. Anders dan dat, de games zijn vergelijkbaar wat betekent dat de overgang tussen de twee zal niet al te vervelend.


8. CONAN EXILES

 

Conan Exiles is een online multiplayer Survival spel dat zich afspeelt in het tijdperk van de Conan the Barbarian. Als dusdanig, kenmerkt het alle hulpmiddelen, milieu, en buitenaards schepselen dat de legende verwijzingen. De gameplay is als die van Rust waar crafting, landbouw en gebouw zijn essentieel voor de overleving van een speler, maar de versnelling doet denken aan de pseudo-historische hyberische leeftijd. De wereld is ook bevolkt door andere spelers waarmee je kan samenvoegen krachten, vormen allianties, vechten, of online concurreren.


7. SCUM

 

SCUM is een open-wereld, verhaal-gedreven Survival game gepubliceerd door Devolver Digital. Het trekt inspiratie uit Rust, maar dient een dappere poging om het genre te herdefiniëren. Net als Rust, schuim omvat landbouw en crafting dingen, terwijl opruiming voor de nodige middelen. Echter, SCUM is verbeterd op vele gemeenschappelijke noemers zoals karakter customization en third-person shooter mechanica. Voor velen, SCUM is een upgrade naar Rust, waardoor het een levensvatbare bestemming voor spelers die behoefte hebben aan iets meer.


6. ARK SURVIVAL EVOLVED

 

ARK Survival Evolved is een van de eerdere problemen in de open-World Survival genre te vergelijken met roest. Het is ideaal moet spelers op zoek naar een zijdelingse verhuizing naar een ander spel met de kern van Rust concepten te maken. ARK Survival Evolved gameplay en mechanica synoniem aan die van Rust is dat alleen in de ark overleven, zijn er dinosaurussen. In het spel, de overleving van een speler is afhankelijk van hoe goed ze kunnen naast elkaar bestaan en overleven met de torenhoge prehistorische beesten en andere spelers die zwerven.


5. STRANDED DEEP

 

In Stranded Deep, je neemt de rol van een vliegtuigongeluk overlevende vastgelopen ergens in de Stille Oceaan. Je weet niet of hulp is op de weg, hoe lang het zal duren, of als u tot dan zal duren, maar tot dan moet je alles doen wat je om te overleven. Net als Rust, is er een constante dreiging van dreigende onheil als je het land te scharrelen, het maken van doen met de middelen tot uw beschikking. Je moet ambachtelijke basis voor onderdak, drijvende constructies voor de scheepvaart, en wapens om te jagen voor voeding.


4. DON’T STARVE TOGETHER

 

Don’t Starve Together kan worden aangeduid als de standalone multiplayer uitbreiding van de compromisloze survival game, Don’t Starve. Het is gelijkaardig aan Rust in dat de gameplay in een expansieve open-wereld voorkomt waarin de spelers voor middelen moeten opruimen en hen effectief toepassen. In niet samen verhongeren, overleving is afhankelijk van hoe effectief spelers zijn op krijgen zei middelen, omgaan met andere spelers, en de neiging met de beesten die zich binnen dezelfde omgeving.


3. THE FOREST

 

The Forest is een open-world survival spel dat functioneert als Rust, maar met een unieke verhaal. In het bos, speel je als een overlevende van een vliegtuigongeluk die serieus probeert te overleven in een bos waar de odds zijn gestapeld tegen je. Het verzamelen van middelen om items te craften en een zelf te ondersteunen is moeilijk genoeg als is, maar het bos is vervloekt en bevolkt met kannibalistische mutanten. Zei vraatzuchtige kannibalen verschijnen op de meest ongelegen momenten, zodat een speler moet snel aan te passen als ze te duren.


2. MINECRAFT

 

Minecraft is een open-wereld spel dat is een ware testament van de levensduur als het niet alleen is rond voor een lange tijd, maar het is ook dominant. Veel gamers die op dit moment spelen Rust begon te spelen Minecraft in sommige hoedanigheid. Het spel functioneert anders, ziet er anders uit en richt zich op verschillende aspecten in het genre, maar de kernbegrippen zijn hetzelfde. Minecraft kan dienen een goed alternatief voor spelers die liever minder richten op de strijdlustige kant van de dingen en meer op crafting en gebouw.


1. SUBNAUTICA

 

Subnautica valt binnen dezelfde open-wereld Survival genre als roest, maar in subnautica de ongunstige hachelijke situatie is zichzelf toegebracht en komt onder water. Het spel is alles over exploratie en onbekende werelden entertainment deed wonderen in het creëren van een omgeving zo mooi en verleidelijk dat spelers bereid zijn om hun leven te riskeren om meer van te zien. De diepere spelers venture in de diepten van de ondergrond onbekenden, de zeldzamere de middelen gevonden geworden, maar aquatische gevaren steeds vaker voor.


OOK OP ALLKEYSHOP NIEUWS


Top 10 Steam Alternatieven voor goedkope kopen PC Games

 

Top 10 Steam alternatieven voor goedkope PC games te kopen: hier is een blik op enkele van onze beste partner winkels die ons in staat om u de beste gaming deals.


AllKeyShop Rewards Program