Koop SIFU CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de SIFU CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je SIFU rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor SIFU?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van SIFU op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
8 februari 2022
Official website
Developer
Sloclap
Publisher
Sloclap
Platforms
PC / PS5 / PS4
PEGI
12
Tags
--
Activation
  

OVER DIT SPEL


Sifu is een 3D beat-em-up stijl vechtspel geïnspireerd door de spectaculaire Aziatische kung fu films van vroeger, ontwikkeld door de onafhankelijke Franse studio achter de hit multiplayer vechtspel Absolver Slocap games. Je speelt als een jonge kung fu student op zoek naar wraak voor de moord op zijn hele familie, je bent op je eigen in deze reis alles wat je hebt om je naam is je kung fu vaardigheden en een mysterieuze familie hanger alles wat er over is van de erfenis van je familie.

 
  • Je onderzoek voert je door verborgen hoeken van de stad, van door bendes geteisterde buitenwijken tot de gangen van bedrijfsgebouwen. Dit alles moet je in één dag doen, als je faalt is de prijs die je moet betalen tijd, maar vrees niet hoe ouder je wordt hoe wijzer je wordt terwijl je ook enkele voordelen van het jonger zijn weggeeft.
  • Sifu is anders dan alle andere beat ‘em up games die je hebt gespeeld, je zult niet winnen als je gewoon blijft blokkeren en op knoppen blijft drukken. Zorgvuldige positionering en slim gebruik van de omgeving is de sleutel, gebruik alles wat je te pakken kunt krijgen van uitrustbare voorwerpen die als wapens kunnen worden gebruikt tot de kamer zelf zoals ramen, deuren en richels als je wilt overleven en zegevieren tegen je talloze vijanden.
  • Kung Fu is een kunstvorm die veel tijd en toewijding vereist door oefening, voor zowel de geest als het lichaam. Leer van je fouten uit het verleden, ontgrendel nieuwe bewegingen en vaardigheden door ervaring, en bovenal vind de kracht in jezelf om de verwoestende technieken van Pak-Mei Kung-fu onder de knie te krijgen.

Minimum:


  • OS: Windows 7 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i5-7300U 3.5 GHz
  • HDD: 8 GB
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7870
Official stores only
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Existentie 1 bieden op 39,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards