Koop SIFU PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een SIFU spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je SIFU rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor SIFU op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van SIFU op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
8 februari 2022
Official website
Developer
Sloclap
Publisher
Sloclap
Platforms
PC / PS5 / PS4
PEGI
12
Tags
Actie Vechten

OVER DIT SPEL


Sifu is een 3D beat-em-up stijl vechtspel geïnspireerd door de spectaculaire Aziatische kung fu films van vroeger, ontwikkeld door de onafhankelijke Franse studio achter de hit multiplayer vechtspel Absolver Slocap games. Je speelt als een jonge kung fu student op zoek naar wraak voor de moord op zijn hele familie, je bent op je eigen in deze reis alles wat je hebt om je naam is je kung fu vaardigheden en een mysterieuze familie hanger alles wat er over is van de erfenis van je familie.

 
  • Je onderzoek voert je door verborgen hoeken van de stad, van door bendes geteisterde buitenwijken tot de gangen van bedrijfsgebouwen. Dit alles moet je in één dag doen, als je faalt is de prijs die je moet betalen tijd, maar vrees niet hoe ouder je wordt hoe wijzer je wordt terwijl je ook enkele voordelen van het jonger zijn weggeeft.
  • Sifu is anders dan alle andere beat ‘em up games die je hebt gespeeld, je zult niet winnen als je gewoon blijft blokkeren en op knoppen blijft drukken. Zorgvuldige positionering en slim gebruik van de omgeving is de sleutel, gebruik alles wat je te pakken kunt krijgen van uitrustbare voorwerpen die als wapens kunnen worden gebruikt tot de kamer zelf zoals ramen, deuren en richels als je wilt overleven en zegevieren tegen je talloze vijanden.
  • Kung Fu is een kunstvorm die veel tijd en toewijding vereist door oefening, voor zowel de geest als het lichaam. Leer van je fouten uit het verleden, ontgrendel nieuwe bewegingen en vaardigheden door ervaring, en bovenal vind de kracht in jezelf om de verwoestende technieken van Pak-Mei Kung-fu onder de knie te krijgen.

Standaard Editie


Deluxe Editie


     

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: SIFU: Welke editie kiezen?

 
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 14 aanbiedingen van 24,08€ tot 59,91€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition
Vengeance Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards