1
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Slipways Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Slipways CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Slipways rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Slipways?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Slipways op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
4 juni 2021
Official website
Developer
Beetlewing
Publisher
Beetlewing
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Strategie Indie Bouwen Ontspannend ruimte Sandbox ... Sci-fi Futuristisch Economie Herspeelwaarde Procedureel gegenereerd Kinderen Wetenschap Resource Management Beheer
Activation
  

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
9.5

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 4,99€ tot 14,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter