Logo

Koop SMALLAND CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de SMALLAND CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je SMALLAND rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR SMALLAND PC?

Koop SMALLAND op de PC voor 14,05€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 30 vertrouwde verkopers die 40 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
15 februari 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Merge Games
Uitgever
Merge Games
Activatie
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur RPG Vroegtijdige toegang Bouwen Survival ... Co-op Open wereld Thirdperson Ontwerpen Sandbox Verkenning Firstperson Onlineco-op Multiplayer Actie-avontuur Singleplayer Stedenbouwer Aanpasbare personages Basissen bouwen Open wereld met survival en ontwerpen

OVER DIT SPEL


Smalland: Survive the Wilds is een multiplayer open-wereld survival crafting game ontwikkeld door Merge Games, voordat de tijd van de reuzen kwam, leefden we vrij onder de zon en de maan, nu de tijd van de reuzen zelf voorbij is, is het tijd om de oppervlakte weer op te eisen! Jij maakt deel uit van de voorhoede die de aanval leidt om de wildernis in te trekken. Voorbereiding is de sleutel tot overleven als je zo klein bent en onderaan de voedselketen staat. Wees dapper, en wankel niet.

 
 • De open wereld laat je door plassen water ter grootte van een meer reizen, bomen beklimmen die lijken op wolkenkrabbers, oppassen voor scheuren in de weg die op grotten lijken, enz. De bossen en ruïnes kunnen overleveringen en kennis bevatten die nuttig kunnen zijn voor de expeditie.
 • Vind recepten waarmee je een breed scala aan wezens kunt temmen en berijden, zoals sprinkhanen, waterjuffers of spinnen, zodat je enorme afstanden kunt afleggen en plaatsen kunt bereiken waar je normaal gesproken niet kunt komen.
 • Deze Expeditie kan tot 10 personen in multiplayer meer terrein bestrijken, vechten met aantallen, basissen bouwen en samen als team de wildernis overleven. De gastheer kan zelfs PVP inschakelen voor mensen die tegen elkaar willen vechten in glorieuze gevechten.
 • Maak je kampement op de grond of bovenop bomen, je kunt ze bouwen met elk materiaal dat je vindt, maar je kunt ze upgraden naarmate je betere materialen vindt, van een paar bladeren en takjes tot stevige steen!
 • Naarmate je vordert in het spel krijg je de kans om krachtige pantsersets te verzamelen die je de broodnodige weerstand en bruikbaarheid geven, door de lucht te zweven met gevleugelde pantsers, in bomen te klimmen met grijphaken, enz. Je kunt ze zelfs met elkaar combineren om je personage een eigen look te geven.

Minimum:


 • OS: Windows 7 SP1 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-9400 2.90 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1650
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-9700 3.00 GHz
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce RTX 2070
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play SMALLAND. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van SMALLAND

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van SMALLAND op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of SMALLAND uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

111 comments 2 1 1 0 2 0 104 1


aapje58 says on 6 maart 2023 om 00:29:44

Een overlevingsspel waarin je zo klein bent als een mier, wat verbazingwekkend veel lijkt op een ander hoog gewaardeerd spel dat vorig jaar is uitgebracht: Grounded. Grounded heeft een veel meer cartoonachtige stijl, waarbij deze game graphics heeft die veel realistischer zijn. Deze game is ook veel epischer, aangezien grounded beperkt is tot een achtertuin, waar Smalland je bossen, moerassen en ruïnes geeft. Smalland heeft ook weer en seizoenen, waardoor de omgeving veel diverser is. De personages in Smalland zijn ongeveer drie keer zo groot, waardoor je meer mogelijkheden hebt om stokken en andere materialen als wapens en dergelijke te gebruiken. Met Smalland kun je ook op dieren rijden, zoals sprinkhanen en libellen.

Je kunt met in totaal 10 spelers spelen, in multiplayer, om samen te overleven. Je kunt kampementen bouwen.

De game komt binnenkort in early access uit. Het belooft veel, dus laten we eens kijken of ze de beloften waarmaken!

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen