Koop Songs of Conquest CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Songs of Conquest CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Songs of Conquest rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Songs of Conquest?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Songs of Conquest op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
10 mei 2022
Official website
Developer
Lavapotion
Publisher
Coffee Stain Publishing
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Strategie Avontuur RPG 4X fantasie Tactisch ... Strategie met beurten PvP Meerdere spelers 2D Pixels magie Goede atmosfeer Eén speler Om beurten vechten Grand Strategy Op roosters gebaseerde beweging Level editor Tactiek om beurten Strategische RPG

OVER DIT SPEL


Songs of Conquest is een turn-based strategy adventure game, ontwikkeld door Lavapotion, waarin RPG-elementen, tactische gevechten en koninkrijkmanagement samenkomen in één pakket. Geïnspireerd door de 90’s hex-based strategy games, leid je krachtige magiërs, wielders genaamd, en je eigen leger om diep in onbekende landen te trekken met contrasterende biomes gevuld met unieke vijandelijke facties, om op jacht te gaan naar artefacten met onvoorstelbare kracht, maar je bent niet alleen in deze zoektocht anderen willen ze ook grijpen en strijden tegen hen want deze nieuwe wereld is rijp voor het grijpen.

 
 • Vier facties strijden om de controle over dit gebied:
  • Arleon – ridders van oudsher vechten met elkaar om hun dominantie te bewijzen en proberen de oude-wereld orde te handhaven
  • Rana – oude stammen vechten om te overleven in de moerassen
  • Loth – een afnemend rijk in de hoop zijn oude glorie te herstellen door het aanboren van onnatuurlijke magie zoals het opwekken van de doden.
  • Barya – dappere kooplieden, handelaren en uitvinders die een nieuw pad van onafhankelijkheid proberen te smeden door gebruik te maken van de kracht van munten en buskruit.
 • Gebruik een diepgaand en meeslepend gevechtssysteem dat gebruik maakt van troepenvaardigheden en krachtige magie. Combineer verschillende soorten troepen om de beschikbare spreuken die je kunt uitspreken en hun schadepotentieel te maximaliseren. Gebruik het slagveld zelf in je voordeel door hoge grond te zoeken en potentiële knelpunten te beschermen.
 • Het verhaal van je campagne wordt verteld aan de hand van een lied van een bard dat je weg naar de overwinning viert. Elk van de twee campagnes heeft zijn eigen unieke lied dat het verhaal vertelt van je opkomst en je uiteindelijke ondergang. Elke missie ontsluit nieuwe verzen om naar te luisteren en als je de campagne hebt voltooid, krijg je het volledige nummer.
 • Daag je vrienden uit voor een eervolle duel in zowel online als lokaal spel. Bezoek de Level Editor in het spel waarmee je je eigen avonturen kunt maken met dezelfde tools die de ontwikkelaars hebben gebruikt om de campagne- en schermutselkaarten te maken, deel je creatie met anderen en download ook levels en campagnes van anderen.

Minimum:


 • OS: Windows 7
 • CPU: Intel i5 Dual Core, AMD Ryzen 5
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 10 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 970, AMD RX 570
 • DirectX: 10
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 23,54€ tot 47,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Supporter Bundle
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (6)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards