Koop Sonic Frontiers Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Sonic Frontiers spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Sonic Frontiers rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Sonic Frontiers op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Sonic Frontiers op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
8 november 2022
Developer
Sonic Team
Publisher
SEGA
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


In Sonic the Hedgehog’s meest recente supersnelle avontuur botsen werelden! Sonic strandt op een eeuwenoud eiland vol vreemde wezens terwijl hij op zoek is naar de vermiste Chaos emeralds. Terwijl je een adembenemende wereld vol actie, avontuur en mysterie verkent, moet je het opnemen tegen hordes sterke vijanden.

 
  • Voer je snelheid op naar nieuwe levels en geniet van de vrijheid van platformen in open zones op hoge snelheid terwijl je over de vijf enorme Starfall Islands raast.
  • Ga op avontuur, gebruik de kracht van de Ancients, en vecht tegen deze vreemde nieuwe tegenstanders.
  • Race over vijf enorme overworld-eilanden, elk met hun eigen actieplatformuitdagingen en verborgen geheimen om te ontdekken, elk gevuld met dichte bossen, overlopende watervallen en verschroeiende woestijnlandschappen.
  • Reis over de Starfall Islands en verken elk eiland met de razendsnelle snelheid die alleen Sonic kan bieden.
  • Verken de portalen van de eilanden om Cyber Space-levels te betreden, met het kenmerkende 3D-platformspel met Sonic-snelheid en allerlei uitdagingen om je vaardigheden op de proef te stellen.
  • Gebruik het gloednieuwe gevechtssysteem en de upgrades voor de vaardighedenboom om het op te nemen tegen sluwe vijanden en enorme titanen door strategisch ontwijken, pareren, tegenaanvallen, combo’s en de nieuwe Cyloop-capaciteiten te combineren.
  • Ontdek de mysteries van de ruïnes van een oude beschaving die is geteisterd door robotachtige hordes als Sonic op een zoektocht om Sonic te worden.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 6 aanbiedingen van 50,66€ tot 60,79€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 25 november 2022 om 19:43:44

Heb om eerlijk te wezen nog nooit een Sonic game gespeeld in me leven, maar na het zien van de gameplay trailer ben ik toch enigsinds benieuwd!

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards