Koop Sonic Frontiers PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Sonic Frontiers spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Sonic Frontiers rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Sonic Frontiers op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Sonic Frontiers op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
8 november 2022
Developer
Sonic Team
Publisher
SEGA
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


In Sonic the Hedgehog’s meest recente supersnelle avontuur botsen werelden! Sonic strandt op een eeuwenoud eiland vol vreemde wezens terwijl hij op zoek is naar de vermiste Chaos emeralds. Terwijl je een adembenemende wereld vol actie, avontuur en mysterie verkent, moet je het opnemen tegen hordes sterke vijanden.

 
  • Voer je snelheid op naar nieuwe levels en geniet van de vrijheid van platformen in open zones op hoge snelheid terwijl je over de vijf enorme Starfall Islands raast.
  • Ga op avontuur, gebruik de kracht van de Ancients, en vecht tegen deze vreemde nieuwe tegenstanders.
  • Race over vijf enorme overworld-eilanden, elk met hun eigen actieplatformuitdagingen en verborgen geheimen om te ontdekken, elk gevuld met dichte bossen, overlopende watervallen en verschroeiende woestijnlandschappen.
  • Reis over de Starfall Islands en verken elk eiland met de razendsnelle snelheid die alleen Sonic kan bieden.
  • Verken de portalen van de eilanden om Cyber Space-levels te betreden, met het kenmerkende 3D-platformspel met Sonic-snelheid en allerlei uitdagingen om je vaardigheden op de proef te stellen.
  • Gebruik het gloednieuwe gevechtssysteem en de upgrades voor de vaardighedenboom om het op te nemen tegen sluwe vijanden en enorme titanen door strategisch ontwijken, pareren, tegenaanvallen, combo’s en de nieuwe Cyloop-capaciteiten te combineren.
  • Ontdek de mysteries van de ruïnes van een oude beschaving die is geteisterd door robotachtige hordes als Sonic op een zoektocht om Sonic te worden.

Reviews


Sonic Frontiers brengt een welkome verandering aan de franchise en zal de boeken in gaan als één van de beste moderne Sonic-games ooit.

PlaySense

Deluxe Edition 

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Sonic Frontiers: Welke editie moet ik kiezen?

 
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 11 aanbiedingen van 29,90€ tot 70,93€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
riri says on 19 november 2022 om 10:28:58

Sommige handelaren verkopen “PSN accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je PlayStation is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je PS4 of PS5 console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een Playstation-account.

*Deel nooit je Playstation gegevens.

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards