Koop Sonic Origins PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Sonic Origins spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Sonic Origins rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Sonic Origins op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Sonic Origins op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
23 juni 2022
Official website
Developer
Sonic Team
Publisher
SEGA
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Sonic Origins is een actie-avontuur 2D-platformgame ontwikkeld door SEGA entertainment. Beleef de klassieke avonturen van Sonic the Hedgehog en vrienden opnieuw in deze ultieme bundel die Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles, en Sonic CD volledig geremasterd bevat. Van de iconische Green Hill Zone tot de verraderlijke Death Egg Robotnik, dwarsboom Dr. Robotnik’s plan terwijl je in gepolijste high definition speelt! Deze versie bevat ook nieuwe gebieden die je kunt verkennen, extra animaties en een gloednieuw speltype voor het jubileum.

 
  • Klassiekers opnieuw gedefinieerd: Gloednieuwe openings- en eindanimaties voor elke titel, en als je alles hebt uitgespeeld ontgrendel je de gloednieuwe spiegeltype voor een uitdaging zoals je nog nooit eerder in Sonic-titels hebt gezien.
  • Beleef de collectie in retrovorm in de Classic Mode, met de presentatie van de originele game met eindige levens en game over-schermen, of spring in de Anniversary Mode, met een schermvullend scherm en een oneindig aantal levens om de lol erin te houden zonder die vervelende game over-schermen.
  • Stel je vaardigheden op de proef door het tegen andere spelers op te nemen in verschillende missies in het spel. Je kunt de munten die je in het spel verzamelt nu goed gebruiken om extra content uit de kluis vrij te spelen, zoals speciale levels, muzieknummers en meer.

Deluxe Edition


Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 10 aanbiedingen van 38,38€ tot 44,99€.

Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards