Logo

Koop Soulmask CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Soulmask CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Soulmask rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Soulmask PC?

Koop Soulmask op de PC voor 22,10€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 12 vertrouwde verkopers die 23 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
30 mei 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Campfire Studio
Uitgever
Qooland Games
Activatie
Platformen
PC
PEGI
16
Tags
Avontuur RPG MMO Indie Vroegtijdige toegang Sim ... Bouwen Survival Open wereld Thirdperson Ontwerpen Sandbox Verkenning Multiplayer Actie-avontuur Realistisch Singleplayer 3D Basissen bouwen Jagen Open wereld met survival en ontwerpen

OVER DIT SPEL


Speel Soulmask als de laatste held in een vreemde wereld met een vreemd masker. Verken de omgeving, maak vrienden en ontdek geheimen, maar wees voorbereid op een grote verrassing die je avontuur kan veranderen.

 
 • Werk samen met personages in de game om hun vaardigheden en buitengewone krachten te absorberen met behulp van magische maskers.
 • Creëer een diverse groep personages met verschillende vaardigheden en persoonlijkheden. Gebruik slimme computerbesturing om hun taken goed te beheren en je stam tot leven te brengen.
 • Neem deel aan gevechten die zich aan realistische regels houden. Gebruik strategisch denken om wapens en bewegingen te selecteren voor de overwinning.
 • Ontdek geheimen die verborgen zijn in verschillende locaties en oude ruïnes terwijl je ze verkent.
 • Jij beslist. Speel alleen of vorm een team. Pas de instellingen aan voor een uitdagend solo-avontuur of een relaxte reis met vrienden.

Early Access


Krijg directe toegang en begin met spelen; doe mee met dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 3 3300X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 25 GB
 • GPU: Nvidia GTX 970, AMD RX 580
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-9700, AMD Ryzen 7 3700X
 • RAM: 24 GB
 • HDD: 25 GB
 • GPU: Nvidia RTX 3060, AMD 6700XT
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Soulmask. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access

Prijsgeschiedenis van Soulmask

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Soulmask op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Soulmask uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

9 comments 1 0 1 1 2 0 0 4 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen