95
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(17 votes)


5 5 17

Kopen Terraria CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Terraria CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Terraria rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Terraria?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Terraria op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
16 mei 2011
Official website
Developer
Re-Logic
Publisher
Re-Logic
Platforms
PEGI
12
Tags
Avontuur Survival Ontwerpen Sandbox Meerdere spelers 2D ... Open World Survival Craft
Activation
  

OVER DIT SPEL


Duik in een zandbakwereld waar je kiest waar je voor moet vechten – overleven, schatten of avontuur.

 • Verken een procedureel gegenereerde 2D wereld vol met prachtige maar gevaarlijke biomen en verborgen locaties om te ontdekken.
 • Bouw je basis – van een kleine hut tot een groot kasteel vol met verschillende knutselstations, kisten om je buit in op te slaan en decoraties die je naar wens vindt.
 • Vecht tegen gevaarlijke wezens die je tegenkomt als je ondergronds op ontdekkingstocht gaat. Versla monsterlijke bazen om een epische buit te bemachtigen en meer van de wereld te ontsluiten.

4-Pack Edition:


Inclusief 4 exemplaren van het spel dat je kunt delen met je vrienden.

Collector’s Edition:


Deze editie wordt geleverd met een fysieke kopie van het spel met een CD-doosje met Terraria afbeeldingen, een sleutelhanger met het Terraria logo, een poster van het Terraria landschap met het Terraria logo, twee Terraria ruilkaarten, een in-game item genaamd de Wortel die het exclusieve Pet Bunny oproept.

Minimum:


 • OS: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
 • CPU: 2.0 Ghz
 • RAM: 2.5 GB
 • HDD: 200MB
 • DirectX: 9.0c

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
 • CPU: Dual Core 3.0 Ghz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 200 MB
 • DirectX: 9.0c

Terraria: Official Soundtrack


Terraria: Officiële Soundtrack wordt geleverd met de soundtrack van de PC-versie van het spel. Deze wordt geleverd met 36 nummers die zijn gecomponeerd en geproduceerd door Scott Lloyd Shelly/ Resonance Array.

Terraria: Otherworld Official Soundtrack


Terraria: Otherworld Official Soundtrack bevat 26 nummers die bedoeld waren voor Terraria: Otherworld. De nummers zijn gecomponeerd en geproduceerd door Jeff Broadbent en Jonathan van den Wijngaarden, met een speciale Credits track van de bekroonde componist James Hannigan.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
9.0

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 38 aanbiedingen van 3,66€ tot 11,40€.

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
U kunt zowel met de CD Key van de winkel onmiddelijk downloaden alsook via de website van de uitgever. Volg aub de stappen en instructies die de verkoper heeft gegeven.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Pack X4
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter