Koop SpellForce 3 Reforced Xbox One Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een SpellForce 3 Reforced spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je SpellForce 3 Reforced rechtstreeks naar Xbox One kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

Hoe vind ik de beste prijzen voor SpellForce 3 Reforced op Xbox One ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van SpellForce 3 Reforced op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
6 juli 2022
Official website
Developer
Grimlore Games
Publisher
THQ Nordic
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Strategie

OVER DIT SPEL


SpellForce 3 Reforced is een hybride van RPG en RTS gameplay mechanica, het derde spel van de populaire SpellForce Franchise ontwikkeld door Grimlore Games. Het jaar is 518, de Magiërs Oorlogen zijn voorbij, de opstand is neergeslagen door de kroon en een nieuw tijdperk breekt aan voor de mensheid, echter, het land zelf kan niet hetzelfde zeggen onnoemelijke verwoestingen veroorzaakt door het conflict hebben hele regio’s onbewoonbaar gemaakt, hele provincies zijn vervallen tot anarchie, vluchtelingen zwerven door het land op zoek naar onderdak soms met zich meedragend een plaag, de dodelijkste van hen wordt de “blood burn” genoemd en vreet snel door hele bevolkingen. In moeilijke tijden als deze proberen mensen verlossers te vinden en demonen om te straffen en hun gebeden te verhoren.

 
  • Dompel je onder in een rijke wereld vol mysterie en avontuur, ontrafel de geheimen achter de huidige situatie in het land van Eo in de meer dan 30 uur durende campagne, een volledig gerealiseerde wereld gevuld met interessante personages en epische verhalen.
  • Stel een groep helden samen uit een gevarieerde groep metgezellen waarmee je bevriend kunt raken. Niet alleen zullen ze met hun verschillende vaardigheden en uitrusting op interessante manieren invloed hebben op hoe je de gevechten uitvecht, ze zullen ook invloed hebben op het verhaal en zo een echte CRPG-partij nabootsen.
  • In het basisspel kun je kiezen uit drie facties: Elfen, Orks en mensen. Neem deel aan grote RTS-gevechten en bereid je troepen voor, maak gebruik van het terrein, troepenformaties, zichtbaarheid, verkenning, enz. Deze gevechten zijn aanwezig in de campagne, maar zijn meer uitgebalanceerd voor skirmish mode, en multiplayer wedstrijden.
  • Reforced brengt een overvloed aan nieuwe gameplay-veranderingen met zich mee voor SpellForce 3, een bijgewerkte en verbeterde campagne-ervaring, betere quest flow, RTS AI rebalances, betere skill trees en spell mechanics, enz. Er zijn ook nieuwe functies geïntroduceerd Journey mode, Arena Mode, betere mod ondersteuning, verbeterde co-op, enz.

Complete Edition


De Complete Editie van dit spel komt met het basisspel van SpellForce 3 Reforced en de twee op zichzelf staande uitbreidingen die gespeeld kunnen worden zonder het basisspel aan te schaffen.

 
  • Basisspel
  • SpellForce III Reforced: Soul Harvest – De Soul Harvest stand-alone uitbreiding geeft je de facties Dark Elves en Dwarves, om te spelen in single-player of multiplayer en een gloednieuwe campagne gebaseerd op hen.
  • SpellForce III Reforced: Fallen God – Fallen God stand-alone uitbreiding geeft je de trollen factie te spelen in single-player of multiplayer en een gloednieuwe campagne op basis van hen.

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 23 aanbiedingen van 16,38€ tot 63,98€.

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
UK XBOX ONE GAME CODE : Xbox Live Game Code for UNITED KINGDOM ONLY. Use the Digital Code received by mail in your Xbox One account to download SpellForce 3 Reforced Xbox One from the Xbox Live. Internet connection is required. Please read the store description about any language or region restrictions.
USA Xbox Digital Spel Code. Alleen Noord Amerika.
Xbox Digital Spel Code Europa. Je kan de code direct vanaf je Xbox ingeven en vanaf Xbox Live downloaden.
XBox One Spel Code. Digital Code. Vul de Code in uw Xbox One en download vanuit de Xbox Live.

Om toegang tot de Xbox Live Marketplace te hebben hebt U de volgende onderdelen en diensten nodig:
* Xbox One / Xbox 360 Console
* Een breedband internet verbinding
* Een gratis Microsoft Passport account
* Een harde schijf of Memory Unit voor de Xbox One / Xbox 360 Console

Meer Xbox One Spellen Download Code
XBOX GAME CODE TURKEY : Xbox Live Game Code for TURKEY ONLY. Use the Digital Code received by mail in your Xbox One account to download SpellForce 3 Reforced Xbox One from the Xbox Live. Internet connection is required. Please read the store description about any language or region restrictions.
Complete Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards