39
Lists & Alerts

Users rating 4.9/5
(5 votes)


4.9 5 5

Kopen Spider-Man PS4 Code Compare Prices

Wat is een Spider-Man spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Spider-Man rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Spider-Man op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Spider-Man op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
7 september 2018
Official website
Developer
Insomniac Games
Publisher
Sony Interactive Entertainment
Platforms
PS4
PEGI
16
Tags
Actie Avontuur Superheld Open wereld

OVER DIT SPEL


Peter Parker is als Spider-Man 23 jaar oud, op het punt om af te studeren aan de universiteit, en is een stagiair bij een specifiek laboratorium. Hij is al die jaren de beschermer van New York City geweest.

  • Een nieuwe vijand, genaamd de Inner Demons, staat op en is erop uit om de bouwplaats van Kingpin over te nemen. Terwijl hij ze bestrijdt, komt Spider-Man erachter dat hun baas een prominent persoon is genaamd Martin Li, wiens schurkennaam Mister Negative is. Meneer Li is de eigenaar van de F.E.A.S.T. schuilplaatsen waar Peter’s tante May werkt, waardoor het een conflict voor hem wordt.
  • In een moderne open-wereld versie van New York City, spelen als Spider-Man in een derde persoon perspectief, met behulp van zijn muur kruipen en web slingeren.
  • Er zijn nieuwe gameplay-elementen toegevoegd. Stealth en milieugevechten zijn belangrijke elementen in het spel.
  • Ontdek een gloednieuw Spider-Man-verhaal en geniet van de nieuwe gameplay-elementen van het spel.

Recensies


Spider-Man maakt enkele kleine missers die verbleken bij de absolute klasse van de game. Insomniac vertelt een verrassend en emotioneel verhaal over Peter Parker en combineert dit met een revolutionaire bewegingsvrijheid die nooit gaat vervelen. Van begin tot eind voelden we ons de ultieme superheld in het Marvel-universum, en dat is iets wat maar heel weinig titels voor elkaar krijgen. Spider-Man is een waar hoogtepunt voor superheldengames.

Insidegamer.nl

Deluxe


Collector’s EditieYour game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.4

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 9 aanbiedingen van 15,08€ tot 67,75€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
PLAYSTATION GAME CODE BELGIUM : Playstation Code for BELGIAN Account only. Activate the code on the Playstation Network to download and play Spider-Man PS4. Read carefully the store description about any language and region restrictions.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation Spel Code voor Duitsland. Activeer de code op de Playstation Network en dan download het spel. Een internetverbinding wordt vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
USA Xbox Digital Spel Code. Alleen Noord Amerika.
Playstation-code alleen voor Spanje
Deluxe Edition
Game Of The Year Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter