Logo

Koop Star Wars Jedi Survivor PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Star Wars Jedi Survivor Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Star Wars Jedi Survivor kunt downloaden op de PlayStation 5 vanaf het PSN (PlayStation Network).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Star Wars Jedi Survivor OP PS5?

Koop Star Wars Jedi Survivor voor de PS5 voor 28,93€ bij PS Store US, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of PS Store US-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 6 vertrouwde winkels met 11 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je PS5-games te garanderen.


Release datum
28 april 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Respawn Entertainment
Uitgever
Electronic Arts
Activatie
Platformen
PEGI
16
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Star Wars Jedi Survivor is het verhaal van Cal Kestis gaat verder in STAR WARS Jedi: Survivor™, een galaxy-brede, third-person, action-adventure game.

 
  • Vervolg Cal’s reis. Cal is niet langer een Padawan, maar is uitgegroeid tot een krachtige Jedi Knight. Hij draagt de herinneringen en verwachtingen van de Jedi-orde met zich mee en zijn kruistocht tegen het Rijk is alleen maar gevaarlijker geworden. De Dark Times komen dichterbij, en met nieuwe en bekende vijanden om hem heen, zal Cal moeten beslissen hoe ver hij wil gaan om zijn dierbaren te redden.
  • Ga verder dan je training. Het filmische gevechtssysteem keert terug met extra Force-mogelijkheden en nieuwe lichtzwaard-vechtstijlen. Gebruik al deze vaardigheden en wapens op creatieve wijze om het strategisch op te nemen tegen een uitgebreide reeks vijanden, waarbij je je krachten en zwaktes kent en je training slim gebruikt om je tegenstanders te overwinnen en de mysteries op te lossen die op je pad liggen.
  • Verken een ongetemd sterrenstelsel. Ontdek nieuwe planeten en bekende grenzen in het Star Wars-sterrenstelsel, elk met unieke biotopen, uitdagingen en vijanden. Maak je nieuwe vaardigheden, uitrusting en vaardigheden eigen die de manier waarop je verkent, vecht en rondzwerft verbeteren. Met grotere gebieden om te verkennen en meer te ontdekken buiten de gebaande paden, zullen spelers die op avontuur gaan voorbij de horizon verborgen beloningen vinden.

Recensies


Al met al mag het duidelijk zijn dat Star Wars Jedi: Survivor een succesvolle en waardige opvolger is van Jedi: Fallen Order die op tal van vlakken haar voorganger overstijgt.

XGN

 

Goed nieuws voor Star Wars fans, want Respawn Entertainment heeft met Star Wars Jedi: Survivor opnieuw een topgame uitgebracht.

PlaySense

Standaard editie


Luxe editieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Star Wars Jedi Survivor: Welke editie moet ik kiezen?

 
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Star Wars Jedi Survivor

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Star Wars Jedi Survivor op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Star Wars Jedi Survivor uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

18 comments 1 1 2 2 3 1 6 2


riri says on 11 mei 2023 om 14:30:41

Sommige handelaren verkopen “PSN accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je PlayStation is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je PS4 of PS5 console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een Playstation-account.

*Deel nooit je Playstation gegevens.

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen