Koop SteamWorld Build PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een SteamWorld Build spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je SteamWorld Build rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR SteamWorld Build PS4?

Koop SteamWorld Build op de PS4 voor 20,82€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op PS Store US bij 5 vertrouwde verkopers die 10 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels.Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
12 januari 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Thunderful Development
Uitgever
Thunderful Publishing
Activatie
PEGI
12
Tags
Sim

OVER DIT SPEL


In SteamWorld Build, ontsnap je aan een stervende planeet door een bruisende mijnstad te bouwen om vitale technologie op te graven. Voldoe aan de behoeften van je inwoners, handel in hulpbronnen en verdedig tegen loerende wezens in deze opwindende mix van strategie, hulpbronbeheer en avontuur vol actie. Navigeer door uitdagingen om je weg naar redding te bouwen in een boeiende race tegen de klok!

 
  • Verken het Wilde Westen, waar het rijke verhaal van de serie samensmelt voor zowel nieuwkomers als fans van het eerste uur. Bouw en beheer een levendige stad, zoek de balans tussen tevreden burgers en het voldoen aan hun steeds veranderende behoeften voor een meeslepende frontier-ervaring!
  • Het stad-bouwgenre wordt toegankelijk voor zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers dankzij een intuïtieve interface en mechanica. Bereid je voor op de uitdaging van het jongleren met ingewikkelde hulpbronnenketens naarmate je stad groeit, wat een extra laag complexiteit toevoegt aan de gameplay!
  • Terwijl je jouw stad en mijn uitbreidt, genereer je essentiële hulpbronnen voor het ontdekken van oude technologie. Maak je klaar voor actievolle momenten terwijl je je mijn verdedigt tegen een verscheidenheid aan lelijke monsters en gevaren, en geniet ondertussen van de opwinding van het verhandelen van hulpbronnen en het verwelkomen van behulpzame speciale bezoekers bij het lokale treinstation!
  • Ontdek de geheimen van vijf verschillende SteamWorld-kaarten en ontgrendel vier vermakelijke moeilijkheidsniveaus, inclusief een sandbox-modus voor eindeloos bouwplezier!

Kun jij het bouwen? Verdedigen? Ontsnappen?

BUNDLE EDITION


De SteamWorld-serie belichaamt rust, een canvas van aspiraties, een baken van optimisme, en momenteel, een verzameling spellen. Verwen jezelf met de heerlijke bundel-editie, bestaande uit:

 
  • SteamWorld Dig & Soundtrack
  • SteamWorld Dig 2 & OST met El Huervo
  • SteamWorld Heist & The Outsider
  • Hatbox: Hatful Eight + 2 (SteamWorld Heist)
  • SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech & Soundtrack
  • SteamWorld Build & Soundtrack
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Bundle
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van SteamWorld Build

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van SteamWorld Build op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of SteamWorld Build uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

6 comments 1 0 0 0 2 0 3 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen