Koop Stellaris First Contact Story Pack CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Stellaris First Contact Story Pack CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Stellaris First Contact Story Pack rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Stellaris First Contact Story Pack?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Stellaris First Contact Story Pack op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
14 maart 2023
Official website
Developer
Paradox Development Studio
Publisher
Paradox Interactive
Activation
Platforms
PC
PEGI
7
Tags
Strategie Sim Ruimte Scifi

OVER DIT SPEL


First Contact is een story pack DLC voor Stellaris. Het bevat gloednieuwe inhoud, waaronder een reeks nieuwe origines en mechanieken die spelers de kans geven om verhalen te vertellen over de eerste ontmoetingen van hun beschaving met andere bezoekers van de sterren, waaronder enkele die misschien niet in vrede komen.

 
 • Nieuwe oorsprong:
  • Broken Shackles – Je volk is met geweld als slaven van huis gehaald, maar nu hebben jij en je medegevangenen het schip overgenomen en zijn jullie samen een band aangegaan om te overleven en te gedijen als een diverse nieuwe gemeenschap. Zullen jullie de uitdaging aankunnen met jullie nederige afkomst?
  • Payback – De planeet is binnengevallen door buitenaardse wezens die veel geavanceerder zijn dan jullie, maar ondanks het enorme nadeel heeft jullie soort ze afgeweerd. Nu uw beschaving plotseling toegang heeft tot krachtige technologie, is het tijd om te zien wat er nog meer achter de sterren ligt!
  • Angst voor het duister – Jullie beschaving heeft altijd vermoed dat jullie niet alleen waren in het universum, vooral toen een van jullie planeten een tijdje geleden plotseling een “incident” had, een zeer grote en vocale factie van jullie volk heeft lang gepleit tegen het verkennen van wat er daarbuiten is. Welk pad zul je kiezen als je beschaving meer ruimte nodig heeft om te groeien?
 • Gloednieuwe pre-FTL interactiemogelijkheden – Naast de nieuwe oorsprong zijn er verschillende nieuwe mechanismen om mee te spelen die een breder scala aan interacties met pre-FTL beschavingen mogelijk maken, afhankelijk van hun niveau van technologie en bewustzijn van je aanwezigheid. Zal je aanwezigheid worden gevierd of worden beantwoord met gewelddadige paniek?
 • Je kunt je schepen nu uitrusten met krachtige camouflageapparatuur, zodat je in het geheim kunt onderzoeken en verkennen of je vijanden kunt verrassen; houd je pre-FTL buren subtiel in de gaten met gecamoufleerde observatieposten, maar pas op dat je vijanden dat ook kunnen.
 

Je hebt het basisspel van Stellaris nodig om toegang te krijgen tot deze DLC.

Minimum:


 • OS: Windows 7 SP1 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-530, AMD FX-6350
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 10 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 460, AMD ATI Radeon HD 5870 / Radeon RX Vega 11, Intel HD graphics 4600
 • DirectX: 9.0

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-3570K, AMD Ryzen 5 2400G
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 10 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 560 Ti, AMD Radeon R7 370
 • DirectX: 9.0
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 34 aanbiedingen van 7,27€ tot 17,32€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Stellaris First Contact Story Pack. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
DLC
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards