Koop Street Fighter 6 PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Street Fighter 6 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Street Fighter 6 rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Street Fighter 6 op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Street Fighter 6 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
2 juni 2023
Official website
Developer
Capcom
Publisher
Capcom
Platforms
PEGI
18
Tags
Vechten

OVER DIT SPEL


Street Fighter 6 is een 2D vechtspel ontwikkeld door Capcom de 6e mainline game in de Street Fighter serie, neem je vaardigheden mee de wereld rond op zoek naar persoonlijke kracht en groei, en ervaar de klassieke vechtspel ervaring met spelmodi uit de vorige games in de serie plus twee nieuwe modi naast World Tour een meeslepende single-player verhaal ervaring en Battle Hub de plek waar spelers samenkomen om elkaar te ontmoeten en te vechten. Niemand begint als een kampioen, je komt er stap voor stap, stoot voor stoot. Ga de uitdaging aan en breng je spel naar het volgende niveau.

 
 • De belangrijkste gameplay draait om het gloednieuwe “Drive”-systeem, een hulpbronmeter die zich na verloop van tijd langzaam herstelt en het gebruik van krachtige speciale vaardigheden mogelijk maakt (Drive Impact, Drive Parry, Drive Overdrive, Drive Rush, en Drive Reversal). Spelers kunnen nu kiezen tussen twee besturingsmodi Modern mode die de besturing vereenvoudigt en de Traditional mode voor de hardcore fighting game fans.
 • De World Tour is de Street Fighter 6 single-player campagne, een compleet nieuwe ervaring voor de serie die genre-labels tart, het is waar je je eigen legende kunt maken op de straten!
 • Real-time commentaar modus laat je het pro speler toernooi perspectief ervaren als ze commentaar geven op alles wat er gebeurt tijdens je gevecht. Ze worden nog opgewondener en enthousiaster naarmate de wedstrijd vordert, terwijl ze ook gemakkelijk te begrijpen uitleg geven over de status van het spel, waardoor het ook voor beginners een geweldig leermiddel is.

Preorder Bonus


Deze editie van Street Fighter 6 bevat het basisspel en de pre-order bonus Outfit 1 Color 10 voor de personages Chun-Li, Jamie, Manon, Dee Jay, Juri en Ken die je gratis kunt krijgen als je het spel koopt voordat het officieel wordt uitgebracht.

Deluxe Edition


Deze editie van Street Fighter 6 bevat het basisspel, de eerste jaarkaart, extra personages en outfitcosmetica en Drive-tickets.

 
 • Basis spel
 • Het eerste jaar personage DLC voor het spel.
 • 4 extra personages en de kleuren van hun personages: Outfit 1 Kleuren 3-10
 • 4.200 drive tickets die gebruikt kunnen worden om items te kopen in de in-game winkel.

Ultimate Edition


Deze editie van Street Fighter 6 bevat het basisspel, Year one Ultimate pass, extra personages, outfit cosmetics, nieuwe stages en Drive Tickets.

 
 • Basis Spel
 • Het eerste jaar ultieme DLC voor het spel.
 • 4 extra personages, Outfit 1 kleuren 3-10, Outfit 2 kleuren 1-10, en Outfit 3 kleuren 1-10.
 • 2 extra stages
 • 7.700 drive tickets die gebruikt kunnen worden om items te kopen in de in-game winkel.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 14 aanbiedingen van 68,27€ tot 114,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Preorder bonus
Standard Edition
Ultimate Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards