Koop Street Fighter 6 PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Street Fighter 6 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Street Fighter 6 rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Street Fighter 6 PS5?

Koop Street Fighter 6 op de PS5 voor 28,84€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op BuyGames bij 5 vertrouwde verkopers die 13 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
2 juni 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Capcom
Uitgever
Capcom
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Vechten

OVER DIT SPEL


Street Fighter 6 is een 2D vechtspel ontwikkeld door Capcom de 6e mainline game in de Street Fighter serie, neem je vaardigheden mee de wereld rond op zoek naar persoonlijke kracht en groei, en ervaar de klassieke vechtspel ervaring met spelmodi uit de vorige games in de serie plus twee nieuwe modi naast World Tour een meeslepende single-player verhaal ervaring en Battle Hub de plek waar spelers samenkomen om elkaar te ontmoeten en te vechten. Niemand begint als een kampioen, je komt er stap voor stap, stoot voor stoot. Ga de uitdaging aan en breng je spel naar het volgende niveau.

 
  • De belangrijkste gameplay draait om het gloednieuwe “Drive”-systeem, een hulpbronmeter die zich na verloop van tijd langzaam herstelt en het gebruik van krachtige speciale vaardigheden mogelijk maakt (Drive Impact, Drive Parry, Drive Overdrive, Drive Rush, en Drive Reversal). Spelers kunnen nu kiezen tussen twee besturingsmodi Modern mode die de besturing vereenvoudigt en de Traditional mode voor de hardcore fighting game fans.
  • De World Tour is de Street Fighter 6 single-player campagne, een compleet nieuwe ervaring voor de serie die genre-labels tart, het is waar je je eigen legende kunt maken op de straten!
  • Real-time commentaar modus laat je het pro speler toernooi perspectief ervaren als ze commentaar geven op alles wat er gebeurt tijdens je gevecht. Ze worden nog opgewondener en enthousiaster naarmate de wedstrijd vordert, terwijl ze ook gemakkelijk te begrijpen uitleg geven over de status van het spel, waardoor het ook voor beginners een geweldig leermiddel is.

Deluxe-editie


Ultieme editieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: Street Fighter 6: Welke editie kiezen?

 
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition
Ultimate Edition

Prijsgeschiedenis van Street Fighter 6

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Street Fighter 6 op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Street Fighter 6 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

12 comments 1 0 2 1 2 1 3 2


riri says on 25 juni 2023 om 16:08:24

Sommige handelaren verkopen “PSN accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je PlayStation is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je PS4 of PS5 console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een Playstation-account.

*Deel nooit je Playstation gegevens.

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen