0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Super Monkey Ball Banana Mania PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Super Monkey Ball Banana Mania spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Super Monkey Ball Banana Mania rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Super Monkey Ball Banana Mania op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Super Monkey Ball Banana Mania op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
5 oktober 2021
Official website
Developer
Ryu Ga Gotoku Studio
Publisher
SEGA
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Platformer Kleurrijk Party Controller
Activation
  

OVER DIT SPEL


Super Monkey Ball Banana Mania is een op fysica gebaseerde puzzel-platformgame, een compilatie en een remaster van de klassieke games uit de Super Monkey Ball-franchise, ontwikkeld door Ryu Ga Gotoku Studio, de Japanse ontwikkelaars achter de Yakuza-serie. Bestuur je apenbal door het podium zelf te kantelen, precisie en slimheid zijn de sleutels als je de finish wilt halen aan het einde van elk labyrintisch level. Naast de speltypen voor één speler zijn er ook 12 multiplayer-partygames om uit te kiezen.

 
  • Er zitten meer dan 300 levels in Super Monkey Ball Banana Mania. Dit zijn allemaal zorgvuldig samengestelde levels en minigames uit de eerste Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 en de bonuslevels in Super Monkey Ball Deluxe.
  • Alle minigames die voor het eerst werden geïntroduceerd in Super Monkey Ball 2 komen terug in Banana Mania, waaronder Monkey Racing, Monkey Soccer, Monkey Bowling, Monkey Baseball, en nog veel meer!
  • Pas aan en kies welk apenbalpersonage je wilt spelen als de klassieke apen Ai Ai, Mee Mee, Gon Gon, Baby, Yan Yan en Doctor, maar ook als nieuwe cross-overpersonages zoals Kazuma Kiryu uit de Yakuza-serie en Sega’s Sonic the Hedgehog.
  • Beleef de verhaalstand die werd geïntroduceerd in Super Monkey Ball 2, speel steeds moeilijkere levels met tussendoor verhalende cutscènes met animaties. Ai Ai en vrienden proberen de gestoorde wetenschapper Dr. Bad-Boon ervan te weerhouden jungle-eiland op te blazen.

Deluxe Editie


Deze editie van Super Monkey Ball Banana Mania bevat het basisspel, extra exclusieve en te verdienen Ingame-items, de klassieke Super Monkey Ball-soundtrack, en een 4-daagse Early Access als je het spel vooraf hebt besteld.

 
  • Basisspel
  • Classic Character Pack – Skins gebaseerd op de karakterontwerpen van de originele Game Cube-games voor AiAi, MeeMee, Baby, GonGon, YanYan, en Doctor.
  • SEGA Legends Pack – Speel als de iconische SEGA-consoles SEGA Dreamcast, SEGA Saturn en SEGA Game Gear.
  • Customization Pack – 20 kledingstukken om je personages aan te passen, waarvan er 10 exclusief zijn voor de Deluxe Edition.
  • Klassieke soundtrack – De originele soundtrack van de game uit 2001.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.7

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 36,10€ tot 53,01€.

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter