Koop TEKKEN 7 DLC14 Fahkumram PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een TEKKEN 7 DLC14 Fahkumram spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je TEKKEN 7 DLC14 Fahkumram rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR TEKKEN 7 DLC14 Fahkumram PS4?

Koop TEKKEN 7 DLC14 Fahkumram op de PS4 voor 5,63€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op PS Store US bij 5 vertrouwde verkopers die 5 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels.Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
24 maart 2020
Officiële website
--
Ontwikkelaar
--
Uitgever
Bandai Namco Entertainment Europe
Activatie
Platformen
PEGI
16
Tags
Vechten

OVER DIT SPEL


Uit Thailand komt de gevreesde Fahkumram, die losbarst in DLC14! Zijn verwoestende arsenaal aan Muay Thai-technieken omvat botbrekende ellebogen en bliksemsnelle knieën, die verdedigingen verpulveren en rivalen verbijsterd achterlaten. Maak je klaar om een ​​storm van woede te aanschouwen zoals nooit tevoren!

 
  • Betreed de ring als Fahkumram, een imposante figuur met intimiderende tatoeages en een stoïcijnse houding. Ondanks zijn brute voorkomen vecht hij met eer, gedreven door liefde voor zijn familie.
  • Fahkumram’s gameplay draait allemaal om meedogenloze aanvallen, waarbij hij tegenstanders onder druk zet met mix-ups en het neutrale spel domineert met zijn bereik. Zijn borstlittekens gloeien van kracht, waardoor elke beweging en Rage Art van hem wordt verbeterd.
  • Beheers de kunst van het Muay Thai met Fahkumram, waarbij je verwoestende slagen met knieën, ellebogen, stoten en trappen gebruikt. Controleer het gevecht met clinches en bezorg botbrekende klappen met precisie.
  • Ontgrendel Fahkumram als speelbaar personage in de “Ultimate TEKKEN BOWL” -modus van DLC1, waarbij zijn geduchte aanwezigheid wordt toegevoegd aan de bowlingbaan voor nog intenser plezier.
 

Om deze downloadbare inhoud (DLC) te spelen, is het bezit van het basisspel vereist.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
DLC

Prijsgeschiedenis van TEKKEN 7 DLC14 Fahkumram

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van TEKKEN 7 DLC14 Fahkumram op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of TEKKEN 7 DLC14 Fahkumram uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen