Koop The Callisto Protocol CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de The Callisto Protocol CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Callisto Protocol rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR The Callisto Protocol PC?

Koop The Callisto Protocol op de PC voor 18,02€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Kinguin bij 14 vertrouwde verkopers die 45 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
1 december 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Striking Distance Studios
Uitgever
Krafton
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur Horror Thirdperson Rijke verhaallijn Ruimte ... Shooter Thirdpersonshooter Scifi Survivalhorror Actie-avontuur Filmisch Realistisch Singleplayer 3D Shoot 'em up Futuristisch Duister Robots PvE Lineair

OVER DIT SPEL


Kruip in de huid van Jacob Lee, een slachtoffer van het noodlot dat in de Black Iron-gevangenis is geplaatst. Black Iron is een maximaal beveiligde gevangenis op de maan van Jupiter, Callisto. Deze verhalende third-person survival horror game speelt zich 300 jaar in de toekomst af. Een uitbraak zorgt ervoor dat de gevangenen veranderen in angstaanjagende monsters. Jacob moet zien te overleven door zich een weg uit de gevangenis te vechten en tegelijkertijd de duistere en gruwelijke geheimen te onderzoeken die onder de oppervlakte verborgen liggen. Jacob moet zich snel aanpassen in zijn doen en laten, want de monsterlijke wezens veranderen snel. Ga op zoek naar nieuwe wapens en uitrusting. Ontwikkel je vaardigheden in schieten en gevechten op korte afstand om te ontsnappen aan de verschrikkingen van Jupiter’s Dead Moon.

 
 • Next-generation survival horror game die brutaliteit, spanning en sfeer mixt.
 • Versla de bloeddorstige wezens en ontdek het mysterie dat de United Jupiter Company verbergt.
 • Geniet van hand-to-hand en afstandsgevechten.

Reviews


Ook zijn er een hoop cinematische momenten die prachtig in elkaar zijn gezet en de acteerprestaties van onder anderen Sam Witwer en Josh Duhamel uitstekend belichten. Zelfs het verhaal begon me op driekwart van de game te boeien, omdat je doorkrijgt wat Jacobs rol is bij de gebeurtenissen op Callisto en wat het titulaire Protocol inhoudt.

Power Unlimited

Digital Deluxe Edition


Day One Edition


Collectors Edition   

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Het Callisto Protocol: Welke editie te kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 / 11
 • CPU: Intel Core i5-7500, AMD Ryzen 3 1200 4 Cores
 • RAM: 8 GB
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11
 • CPU: AMD Athlon 5350
 • RAM: 8 GB
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play The Callisto Protocol. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van The Callisto Protocol

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van The Callisto Protocol op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of The Callisto Protocol uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

141 comments 10 2 3 18 7 8 79 14


Razio says on 23 januari 2023 om 12:31:34

Hele goede survival horror spel met mooie graphics.

Rating: 5/5
GeneralM13 says on 1 december 2022 om 18:37:49

Fans van Dead Space kunnen met deze game hun Survival horror tick weer de kost geven 😉

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen