Koop The Callisto Protocol PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een The Callisto Protocol spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Callisto Protocol rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Callisto Protocol op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Callisto Protocol op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
2 december 2022
Official website
Developer
Striking Distance Studios
Publisher
KRAFTON, Inc.
Platforms
PEGI
16
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Kruip in de huid van Jacob Lee, een slachtoffer van het noodlot dat in de Black Iron-gevangenis is geplaatst. Black Iron is een maximaal beveiligde gevangenis op de maan van Jupiter, Callisto. Deze verhalende third-person survival horror game speelt zich 300 jaar in de toekomst af. Een uitbraak zorgt ervoor dat de gevangenen veranderen in angstaanjagende monsters. Jacob moet zien te overleven door zich een weg uit de gevangenis te vechten en tegelijkertijd de duistere en gruwelijke geheimen te onderzoeken die onder de oppervlakte verborgen liggen. Jacob moet zich snel aanpassen in zijn doen en laten, want de monsterlijke wezens veranderen snel. Ga op zoek naar nieuwe wapens en uitrusting. Ontwikkel je vaardigheden in schieten en gevechten op korte afstand om te ontsnappen aan de verschrikkingen van Jupiter’s Dead Moon.

 
  • Next-generation survival horror game die brutaliteit, spanning en sfeer mixt.
  • Versla de bloeddorstige wezens en ontdek het mysterie dat de United Jupiter Company verbergt.
  • Geniet van hand-to-hand en afstandsgevechten.

Reviews


De torenhoge productiewaarden zorgen voor een audiovisueel spektakel dat tot in de puntjes is afgewerkt. Zelden speelden we een game waarbij voor de officiële release al geen enkele bug te vinden was. Dankzij de fenomenale belichting en het uitmuntende geluid beleef je een intense ervaring, waarbij je constant op het verkeerde been wordt gezet. De spanning is nagelbijtend en de game biedt je echt het betere griezelwerk. We hebben een nieuwe klassieker in ons midden!

PlaySense

 

De game doet een aantal dingen dus heel goed. Audiovisueel is de game smullen en zit je constant op het puntje van je stoel. Ook het mysterie in het verhaal draagt daaraan bij.

XGN

Digital Deluxe Edition


Day One Edition


Collectors Edition   

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Het Callisto Protocol: Welke editie te kiezen?

 
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 14 aanbiedingen van 42,61€ tot 89,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards