1
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop The Dark Pictures House of Ashes PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een The Dark Pictures House of Ashes spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Dark Pictures House of Ashes rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Dark Pictures House of Ashes op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Dark Pictures House of Ashes op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
22 oktober 2021
Official website
Developer
Supermassive Games
Publisher
BANDAI NAMCO Entertainment Europe
Platforms
PEGI
18
Tags
survival, horror Actie-Avontuur Leger Keuzes zijn belangrijk
Activation
  

OVER DIT SPEL


Dark Pictures Anthology: House of Ashes is een survival horror spel ontwikkeld door Iconic Horror video game ontwikkelaars Supermassive Games. Het derde spel in de Dark Pictures Anthology serie “House of Ashes” vertelt het verhaal van een groep special forces soldaten die een mysterieuze grot in Irak verkennen op zoek naar “massavernietigingswapens” tijdens het hoogtepunt van de Irak oorlog. Maar het blijkt dat de onlangs opgegraven grot een veel donkerder geheim verbergt, een lang verloren Sumerische tempel, gevuld met hongerige wezens die ons begrip te boven gaan. Om deze beproeving te overleven, moeten voormalige vijanden samenwerken om de beesten binnen te houden.

 
  • Vind je weg door de kronkelige gangen van de grot en vecht tegen de hordes dodelijke monsters die jou als prooi beschouwen.
  • De mensen met wie je opgescheept zit zijn niet idealiter allemaal vrienden, maar desondanks moet je samenwerken om te overleven. Gescheiden door de oorlog die boven gaande is Zul je in staat zijn om deze twee facties samen te laten werken.
  • Er zijn twee manieren om de co-op modus in House of Ashes te spelen. In de Movie night modus kun je samen met maximaal vier vrienden de controle nemen over alle vier de overlevenden, en in de Shared Story modus hebben twee spelers elk de controle over één factie.

Bundel Editie


Deze Bundle Edition bevat drie games in één pakket, alle drie de Dark Pictures anthology games die momenteel worden uitgebracht.

 
  • The Dark Pictures Anthology: Man of Medan – vijf vrienden varen uit naar zee op een gehuurde boot in de hoop op een leuke duikvakantie, maar weinig wisten ze van de gruwelen die hen te wachten staan op het spookschip.
  • The Dark Pictures Anthology Little Hope – vier studenten en hun professor zijn gestrand op een klein dorpje genaamd Little Hope door een ondoordringbare mist, gruwelijke visioenen van hun verleden blijven verschijnen vergezeld van een vreemde verschijning
  • The Dark Pictures House of Ashes – vertelt het verhaal van een groep special forces soldaten die een mysterieuze grot verkennen die een lang verloren Sumerische tempel blijkt te zijn, gevuld met hongerige wezens die ons begrip te boven gaan.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.9

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 12 aanbiedingen van 17,91€ tot 32,71€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards