0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop The Great Ace Attorney Chronicles PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een The Great Ace Attorney Chronicles spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Great Ace Attorney Chronicles rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Great Ace Attorney Chronicles op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Great Ace Attorney Chronicles op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
27 juli 2021
Official website
Developer
Capcom
Publisher
Capcom
Platforms
PC / PS4 / Switch
PEGI
12
Tags
Avontuur
Activation
  

OVER DIT SPEL


The Great Ace Attorney Chronicles is een duologieverzameling van twee Ace Attorney-spellen die oorspronkelijk in Japan zijn uitgebracht voor de Nintendo 3DS “The Great Ace Attorney: Adventures” en “The Great Ace Attorney 2: Resolve” beide games spelen zich af in het Japan van de 19e eeuw en Engeland aan het einde van de Meiji periode. De hoofdrolspeler is dit keer Phoenix Wrights voorvader Ryunosuke Naruhodo, een beginnende advocaat die de geheimen van een internationale criminele samenzwering probeert te ontrafelen in de loop van twee games.

  • The Great Ace Attorney Chronicles bevat nog niet eerder uitgebrachte content uit de originele games, zoals ongebruikte muziektracks, bonusvideo-inhoud, nieuw opgedragen artwork en nieuwe zanglijnen.
  • Geniet van 10 rechtszaken (5 per game) vol rechtbankdrama en puzzeloplossende gameplay terwijl je met getuigen spreekt, bewijs en aanwijzingen onderzoekt en het mysterie en de bedoeling achter elke zaak die je aanneemt ontrafelt voordat je de rechtszaal betreedt.
  • Chronicles voegt ook enkele nieuwe levenskwaliteitsfuncties toe, zoals de autoplay-modus en de verhaalmodus. In de autoplay-modus gaat de tekstdialoog automatisch verder zonder dat de speler op een knop hoeft te drukken om verder te gaan, terwijl de verhaalmodus bedoeld is voor spelers die alleen het verhaal willen beleven. In deze modus worden het oplossen van puzzels en het nemen van beslissingen in het spel overgeslagen.

Bonus voorbestelling


Pre-order het spel en ontvang de “From the Vault” bonus content!

  • The Great Ace Attorney Chronicles
  • From the Vault
    • 25 kunstwerken
    • 29 muzieknummers

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.8

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 8 aanbiedingen van 31,42€ tot 44,09€.

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Preorder bonus
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter