Logo

Koop The Last Faith CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een The Last Faith Key?

Een The Last Faith CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR The Last Faith OP PC?

Koop The Last Faith voor de pc voor 11,74€ bij GAMIVO, de huidige beste prijs met 57% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of GAMIVO-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 28 vertrouwde winkels met 39 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
15 november 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Kumi Souls Games
Uitgever
Playstack
Activatie
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Indie Platformer Metroidvania Horror ... Sidescroller 2D Gotisch Pixels Vampier Moeilijk Singleplayer Duister Bloederige taferelen Duistere fantasie Gewelddadig Bloed Controller Souls-achtig

OVER DIT SPEL


In de mysterieuze werelden van “The Last Faith” hult duisternis een vergeten verleden in, terwijl Eryk, een mysterieuze jonge krijger, ontwaakt in een wereld gehuld in schaduwen en geteisterd door een afbrokkelend geloof. Deze metroidvania soulslike avontuur trekt gamers mee in een uitgestrekt, onderling verbonden landschap, waar de grens tussen redding en verdoemenis vervaagt.

 
 • Stort je in een nachtmerrieachtig rijk waar meedogenloze en precieze gevechten een kunstvorm worden, met een symfonie van op maat gemaakte executies die op de rand van de duisternis dansen, waardoor spelers ademloos en geboeid achterblijven in een macabere ballet van overleven en horror.
 • Hanteer een huiveringwekkend scala aan occulte wapens en herontdek lang vergeten technologieën terwijl je door een duister rijk navigeert vol onuitsprekelijke gruwelen, waar overleven afhangt van je vermogen om de kwaadaardige wezens te confronteren die gedijen in de duisternis.
 • Navigeer door een niet-lineaire verkenning van met sneeuw bedekte bergen en maanverlichte kastelen, omringd door prachtige pixelkunst die een gotisch meesterwerk schildert. Terwijl de duisternis nadert, begin aan een huiveringwekkende reis en hanteer een indrukwekkend arsenaal van vernietigende gereedschappen die evolueren met elke ontdekking, waardoor een elektrificerende laag wordt toegevoegd aan de meeslepende verkenning.

Ontwar de mysteries, race tegen de tijd en confronteer oude godheden in The Last Faith – waar redding een vervloekte missie wordt!

Minimum:


 • OS: Windows 7
 • CPU: Intel Core 2 Duo E7500 2.93 GHz, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ 2.9 GHz
 • RAM: 2 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce 9600 GT, AMD Radeon HD 6450
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel Core i5-750, AMD Phenom II x4 945
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 650, AMD Radeon HD 5770
 • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play The Last Faith. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van The Last Faith

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van The Last Faith op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of The Last Faith uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

5 comments 1 0 0 0 1 0 3 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen