Koop The Last of Us Part I PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een The Last of Us Part I spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Last of Us Part I rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Last of Us Part I op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Last of Us Part I op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
2 september 2022
Official website
Developer
Naughty Dog
Publisher
Sony Interactive Entertainment Europe
Platforms
PC / PS5
PEGI
18
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


The last of us deel 1 is een verhalende gerichte actie-avontuur spel ontwikkeld door naughty dog en oorspronkelijk uitgebracht voor de PS3 terug in 2013 is het de winnaar van meer dan 200 games van het jaar awards verbouwd voor de PS5. In een wereld geteisterd zombie apocalyps, mensen proberen te overleven een dag op een moment je speelt als de vermoeide hoofdpersoon genaamd Joel als hij wordt ingehuurd om te smokkelen een 14-jarige genaamd Ellie uit de militaire quarantaine zone. Maar wat begint als een kleine klus verandert al snel in een brute reis door het hele land.

 
  • Deze versie van het spel is vanaf de grond opnieuw opgebouwd met behulp van de nieuwste PS5-engine-technologie van Naughty Dog met geavanceerde visuele getrouwheid.
  • Beleef een getrouwe remake met de onvergetelijke personages van Joel en Ellie met gemoderniseerde gameplay, verbeterde besturing en uitgebreide toegankelijkheidsopties.
  • Je zult meer ondergedompeld zijn in de verbeterde gezichtsanimaties. verbeterde verkenning en gevechten.
  • Inbegrepen in deze remaster is het prequel hoofdstuk The Last of Us Left Behind waarin de gebeurtenissen worden verkend die het leven van Ellie en haar beste vriend Riley hebben veranderd.

Recensies


The Last of Us Part I is geen extreem uitgebreide remake zoals Resident Evil 2 of 3, maar ook zéker geen aanfluiting in de trant van XIII of Warcraft III: Reforged. De game is met veel liefde en toewijding gelijkgetrokken met de graphics en, in mindere mate, de gameplay van The Last of Us Part II, waardoor de twee games nu perfect op elkaar aansluiten. Ideaal dus als je beide nog niet gespeeld hebt, en anders alleen het aanschaffen waard voor de grootste fans en rijke tatta’s.

Power Unlimited

 

The Last of Us Part 1 is een nagenoeg exacte kopie van het origineel, maar dan volgens de huidige technische maatstaven. De een ziet dat als een luie remake met vrijwel geen aanpassingen, de ander zal blij zijn dat Naughty Dog trouw blijft aan het bronmateriaal. We kunnen eindeloos discussiëren of de remake nodig is, maar we hoeven in ieder geval niet te discussiëren over welke uitvoering van deze moderne klassieker béter is.

Gamer.nl

 

The Last of Us Part 1 is een twijfelachtige remake van het geliefde PS3-spel. Hoewel de verbeteringen er zijn, komen ze in kleine vormen. Voor nieuwe spelers is dit de manier om te gaan, maar fans van het origineel moeten waarschijnlijk wachten op een prijsverlaging, omdat de kleine verbeteringen zeker niet de prijs rechtvaardigen.

XGN

Deluxe Edition


Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 22 aanbiedingen van 33,77€ tot 79,00€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards