Koop The Last Spell CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de The Last Spell CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Last Spell rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Last Spell?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Last Spell op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
9 maart 2023
Official website
Developer
Ishtar Games
Publisher
The Arcade Crew
Activation
Platforms
PC / PS5 / PS4 / Switch
PEGI
--
Tags
Strategie RPG Vroegtijdige toegang Om beurten Fantasie Tactisch ... Permanente dood 2D Pixels Basissen bouwen Tactiek met beurten Strategische RPG Tactische RPG

OVER DIT SPEL


Bescherm het laatste toevluchtsoord van de mensheid met je team van helden! In deze tactische RPG met rogue-lite gameplay vernietig je ’s nachts kwaadaardige wezens met magie en geweld, terwijl je overdag je verbrijzelde stadsverdediging weer opbouwt.

 
 • Primaire stats, secundaire stats, vaardigheden, perks, eigenschappen en meer zijn allemaal inbegrepen in het volledige RPG-pakket. Maak je eigen klassen door statboosts en voordelen aan je helden toe te voegen. Wil je een canon glass rogue of mage maken die een wapen gebruikt? Doe het! Vele dynamisch gegenereerde voorwerpen, harnassen en wapens, allemaal met unieke speelstijlen en vaardigheden! Manage je team van helden; ze zijn krachtig maar weinig en hebben toegang tot weinig dingen. Aangezien genezing zeldzaam is, moet je streven naar een gezonde balans.
 • Honderden golven van vijanden om te doden, te shockeren, te verbranden en te snijden! Voorkom dat je overbelast raakt. tientallen verschillende vijandentypen met gevarieerd gedrag die alleen maar sterker worden naarmate je verder komt. Overweeg je opties: aangezien er veel tegenstanders zijn om mee af te rekenen, zullen sterke AOE-aanvallen je helpen je schade-output te maximaliseren. Je verstand zal op de proef worden gesteld door de vele sterke en zwakke punten van je vijanden.
 • Bouw de stad op om je tussen de gevechten door te helpen. Koop spullen, genees en rekruteer nieuwe helden. Maak verstandig gebruik van je middelen! Bouw je verdediging op met muren, vallen, torens en katapulten – alle hulp wordt op prijs gesteld. Bewaak koste wat kost de magische cirkel! Het is game over als je die verliest.
 • De moeilijkheidsgraad van het spel is bedoeld. Je zult struikelen, maar telkens als je dat doet, word je beter. Je wordt geamuseerd door procedureel gegenereerde vijandelijke golven, personages, wapens en vrij te spelen items. Een breed scala aan moeilijkheden om zelfs de meest extreme hardcore spelers tevreden te stellen

Minimum:


 • OS: Windows 7
 • CPU: Intel Core i5-3470, AMD FX-8370
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 650, AMD Radeon HD 7770
 • DirectX: 9.0

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 5 2600
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7870
 • DirectX: 9.0
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 12 aanbiedingen van 20,67€ tot 27,44€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
Yickie says on 8 maart 2023 om 09:23:56

The Last Spel, Tacrische survival game. Overdag berijdt je je voor voor de nacht, in de nacht komen de duivelse monster je aanvallen, Elke nacht word anders ingedeeld wat voor een varierende speel stijlen zorgt.

Het is nog in early access maar bijna fully released, dus haal hem snel.

Rating: 5/5
aapje58 says on 5 maart 2023 om 22:34:30

Tactisch roguelite spel met een zeer hoge moeilijkheidsgraad. Je moet meerdere dagen overleven om de ‘laatste spreuk’ te kunnen uitspreken, maar elke nacht wordt je aangevallen. Tijdens de dag kun je de basis echter herbouwen en versterken. Je moet schaarse resources heel slim gebruiken om zo lang mogelijk in leven te blijven.

Elke nacht is anders omdat de aanvallen dynamisch worden gegenereerd. Dus je weet niet wat komen gaat.

Het spel is bijna af, dus wellicht nu tijd om te kopen, want bij de release gaat de prijs mogelijk omhoog.

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards