49
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(1 vote)


5 5 1

Koop The Legend of Zelda Link's Awakening Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een The Legend of Zelda Link's Awakening spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Legend of Zelda Link's Awakening rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Legend of Zelda Link's Awakening op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Legend of Zelda Link's Awakening op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
20 september 2019
Official website
Developer
Grezzo
Publisher
Nintendo
Platforms
PEGI
7
Tags
Actie Actie-Avontuur Eén speler
Activation
  

OVER DIT SPEL


The Legend of Zelda: Link’s Awakening is een Switch-remake van het klassieke Game Boy-spel uit 1993. Deze remake bevat enkele features uit Link’s Awakening DX. Het volgt Link’s avontuur in Koholint Island waar hij gestrand is na een storm.

  • Geniet van de remake met de krachtige visuals van Nintendo Switch!
  • De Color Dungeon uit Link’s Awakening DX is inbegrepen in deze port!
  • De remake wordt geleverd met de minigames die iets toevoegen aan de avonturen van Link!
  • Creëer je eigen kerker en strijd om de beloningen!

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.3

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 18 aanbiedingen van 37,83€ tot 97,69€.

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo US eShop Download Code
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter