Koop The Legend of Zelda Breath of the Wild Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een The Legend of Zelda Breath of the Wild spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Legend of Zelda Breath of the Wild rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Legend of Zelda Breath of the Wild op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Legend of Zelda Breath of the Wild op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
3 maart 2017
Official website
Developer
Nintendo EPD
Publisher
Nintendo
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


Je zult zeker een groot avontuur beleven met The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een actie-avontuurlijke videogame die door Nintendo EPD is ontwikkeld en door Nintendo is uitgegeven. 

  • Verken de enorme open wereld van Hyrule als de hoofdpersoon van de game, Link, die lijdt aan geheugenverlies.
  • De oude kwaadaardige Ganon maakt zijn aanwezigheid opnieuw bekend. Hoewel het oude kwaad al jaren verzegeld is, wint het aan kracht en staat het op het punt om los te breken. Werk als Link samen met prinses Zelda en de kampioenen om Ganon ten val te brengen.
  • Ga op reis en verken het land van Hyrule om het geheugen van Link terug te winnen en de kampioenen en prinses Zelda te vinden.
  • Rennen, klimmen, zwemmen en glijden door Hyrule. Gebruik voorwerpen die je kunt vinden als wapens of zelfs bepantsering.

Reviews


The Legend of Zelda: Breath of the Wild is een meesterwerk. Het spel is inderdaad een Zelda spel geworden zoals nooit tevoren, die de formule flink opschudt. Deze verfrissende nieuwe aanpak werkt, en voelt ondanks de totaal andere focus van gameplay meer een Zelda dan ooit.

XGN

The Legend of Zelda Breath of the Wild Expansion Pass:


Krijg toegang tot drie nieuwe schatkisten en twee DLC-pakketten met de Breath of the Wild Expansion Pass en ontvouw een heel nieuw avontuur in Hyrule!

  • DLC Pack 1: voegt The Trial of the Sword, Master Mode, Hero’s Path Mode, het reismedaillon en een nieuw harnas toe.
  • DLC Pack 2: bevat de Champions’ Ballad, negen harnassen (die je kunt vinden tijdens de jacht schat), en een oud hoofdstel en zadel.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 14 aanbiedingen van 58,52€ tot 98,84€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Bonus Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 25 november 2022 om 19:48:50

Dit is zonder twijfel een van de betere Zelda games die ik ooit gespeeld heb, ik moet eerlijk zeggen dat ik meer fan ben van de grotere dungeons uit de oudere spellen maar de bewegingsvrijheid en de diversiteit die deze game geeft in ruil daarvoor maken een hoop goed! Toppie game naar mijn mening!

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards