4
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop The Legend of Zelda Skyward Sword HD Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een The Legend of Zelda Skyward Sword HD spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Legend of Zelda Skyward Sword HD rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Legend of Zelda Skyward Sword HD op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Legend of Zelda Skyward Sword HD op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
16 juli 2021
Official website
Developer
Nintendo
Publisher
Nintendo
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur
Activation
  

OVER DIT SPEL


The Legend of Zelda Skyward Sword HD is een remaster voor de Switch van het originele Wii U spel, het is het 16e spel van de mainline serie van de Legend of Zelda franchise, maar verhaal-wise zijn links eerste canonieke avontuur. In deze game leven de overgebleven mensen op aarde op een gigantisch zwevend eiland in de lucht genaamd Skyloft, je speelt als Link een bewoner op het eiland in zijn zoektocht naar zijn vermiste jeugdvriendin Zelda op een zeer cruciaal moment in haar leven. De zoektocht brengt je naar gevaarlijke plaatsen zoals onverkende zwevende eilanden buiten Skyloft en de oppervlaktewereld, de thuisbasis van demonen oude vijanden van de mensen van Skyloft en de oorspronkelijke reden die hen deed vluchten naar de hemel.

 
  • De Switch remaster poetst de oude visuals van het spel op en maakt er HD van, de geüpgrade hardware betekent ook dat de remaster tot 60fps kan draaien in vergelijking met de Wii U’s max van 30fps.
  • Het belangrijkste verkoopargument van de originele Wii U Skyward Swords was de bewegingsbesturing, die in de Nintendo Switch-versie sterk is verbeterd, waardoor deze responsiever en vloeiender is.
  • In de remaster zul je ook de keuze hebben om knopbesturing te gebruiken voor wanneer je het spel in handheld-modus speelt.
  • Om de andere sky-eilanden en de bovengrondse wereld te verkennen, moet je reusachtige vogels genaamd Loftwings berijden, een essentiële metgezel voor de mensen van sky loft. Je kunt ze besturen door gebruik te maken van motion- en button control.

+NSO 12 maanden


De +NSO 12 Maanden wordt geleverd met The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Standard plus het Switch Online-lidmaatschap voor 12 maanden.

  • The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Standard Download Code laat spelers de vroegste geschiedenis van The Legend of Zelda ervaren!
  • Switch Online Lidmaatschap voor 12 maanden Downloadcode is beschikbaar voor één account en is 365 dagen geldig! Hiermee kun je online met vrienden spelen, je gegevens opslaan in de cloud, toegang krijgen tot het Nintendo Entertainment System en exclusieve aanbiedingen krijgen!

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.1

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 49,65€ tot 79,98€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo US eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
+ NSO 12 Months
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter