Koop The Outlast Trials CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de The Outlast Trials CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Outlast Trials rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Outlast Trials?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Outlast Trials op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
18 mei 2023
Official website
Developer
Red Barrels
Publisher
Red Barrels
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Vroegtijdige toegang Survival Horror Co-op ... Sluipen Psychologische horror Firstperson Multiplayer Survivalhorror Actie-avontuur Sfeervol Realistisch Duister Alternatieve geschiedenis Aanpasbare personages Wetenschap Duistere humor PvE Zwarte humor

OVER DIT SPEL


In het tijdperk van de Koude Oorlog ontvoert de Murkoff Corporation menselijke proefkonijnen voor onderzoek naar hersenspoeling en mind control. Beleef deze keer de gruwelijke Outlast-ervaring met je vrienden. Of je nu alleen of in teamverband in de proeven terechtkomt, Murkoff heeft je vrijheid gegarandeerd als je overleeft en de therapie afmaakt. Bereid je erop voor dat je morele kompas op de proef wordt gesteld, je uithoudingsvermogen op de proef wordt gesteld en je verstand wordt gebroken.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Overleef de beproevingen met een team of alleen. – Je bent een van de ongelukkige zielen die gevangenen van Murfoff zijn geworden. Je kunt de proeven alleen of met een team van maximaal 4 spelers voltooien.
 • Stealth is rijkdom. Net als in de vorige games is de kern van Outlast het vinden van een manier om vijanden te omzeilen in plaats van ze frontaal te bestrijden. Voor de proeven biedt Murfkoff hulpmiddelen die je fysieke mogelijkheden vergroten, ontsnappingsmogelijkheden bieden en meer. Het is echter niet gratis. Je zult ervoor moeten werken.
 • Karakteraanpassingen die de gameplay van Outlast opnieuw definiëren. Kies uit een verscheidenheid aan hulpmiddelen, upgrades en extraatjes die bij je speelstijl passen. Je kunt zelfs je cel stileren totdat je de therapie hebt voltooid.
 • Onderzoek de onmenselijke wetenschappelijke inspanningen van Murkoff. Als de Murkoff Corporation je ontvoert om als proefpersoon onethische experimenten te ondergaan die je psyche zullen veranderen, zul je alles doen wat nodig is om te overleven en de waarheid te ontdekken. Verzamel documenten en bewijzen van Murkoff’s wanpraktijken tegen zijn patiënten.

EARLY ACCESS


Early Access: Krijg direct toegang en begin met spelen; raak betrokken bij dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-6600, AMD Ryzen 5 1500X
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, AMD Radeon R7 360
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-9600, AMD Ryzen 5 3600XT
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660, AMD Radeon RX Vega 56
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 8 aanbiedingen van 12,02€ tot 38,44€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Steam Account. You will receive the login and password for a Steam Account to download your game
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards