Logo

Koop The Quarry CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een The Quarry Key?

Een The Quarry CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR The Quarry OP PC?

Koop The Quarry voor de pc voor 6,23€ bij Driffle, de huidige beste prijs met 90% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Driffle-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 33 vertrouwde winkels met 99 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
9 juni 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Supermassive Games
Uitgever
2k Games
Activatie
Platformen
PEGI
17
Tags
Avontuur Horror Permanente dood Multiplayer Survivalhorror Thriller ... Filmisch Realistisch Singleplayer Bloederige taferelen QTE Gewelddadig Bloed Keuzes zijn belangrijk Meerdere eindes Verhaalgedreven

OVER DIT SPEL


The Quarry is een 3D FMV-stijl keuzes-materie survival horror video game ontwikkeld door Supermassive Games bekend van hun werk aan de Dark Pictures Anthology serie. Zonsondergang op de laatste dag van het zomerkamp van Hackett’s Quarry, negen tiener counselors besluiten om nog even te blijven om een feestje te bouwen en te vieren. De dingen draaien echter al snel uit op het ergste wanneer de met bloed doordrenkte lokale bevolking op hen begint te jagen en er iets veel sinisterders op de loer lijkt te liggen in het bos, wachtend en toekijkend. Je kunt spelen als elk van de negen begeleiders van het kamp. Elke beslissing die je neemt, geeft vorm aan een verhaal dat helemaal van jou is, of het nu gaat om vriendschappelijk geklets, flirten of situaties op leven en dood. Elk personage kan de ster van de show worden of zullen ze allemaal sterven voordat het daglicht wordt?

 
 • The Quarry is boven alles een spel over keuzes durf jij te controleren wat er achter een mysterieuze deur zit? Onderzoek je het geschreeuw dat in het bos klinkt? Je vrienden redden of rennen voor je leven? Alle keuzes, groot of klein, bepalen hoe je verhaal eruit komt te zien en wie er leeft en sterft in dit smerige verhaal.
 • The Quarry brengt horror tot leven geniet van Cutting edge graphics en high-tech facial capture met behulp van filmische belichtingstechnieken, gecombineerd met iconische ensemble optredens van je favoriete Hollywood talent zoals David Arquette, Justice Smith, Ariel Winter, etc.
 • Je kunt de moeilijkheidsgraad van de gameplay naar wens aanpassen, zodat iedereen van de horror kan genieten, en als je liever kijkt in plaats van speelt, kun je kiezen voor de filmmodus, zodat je gewoon wat popcorn kunt pakken, ontspannen achterover kunt leunen en van de show kunt genieten.
 • Speel samen met 7 vrienden in de multiplayermodus waarin je spelers uitnodigt om mee te kijken en te stemmen over belangrijke beslissingen, waardoor een kostuumverhaal ontstaat dat door de hele groep wordt vormgegeven of, speel samen in een party by couch co-op ervaring waarin elke speler een begeleider kiest om als te spelen.

Reviews


The Quarry is perfect materiaal om een sfeervolle griezelavond te creëren. Het bevat genoeg mysteries, monsters, achtervolgingen en frustraties om je op het puntje van je stoel te houden. Hoewel het de meest experimentele horrorgame van Supermassive is tot nu toe, hadden we toch op meer originele toevoegingen gehoopt.

gamer.nl

Standard Edition


Deluxe Edition   

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: The Quarry: Welke editie te kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: AMD FX-8350, Intel i5-3570
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: Nvidia GTX 780, AMD Radeon RX 470

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 7-3800XT, Intel i9-10900K
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: Nvidia RTX 2060, AMD Radeon RX 5700

The Quarry Deluxe Bonus Content Pack


Deze DLC voor The Quarry bevat een bundel DLC-items die je gameplay-ervaringen verbeteren:

 
 • 80’s throwback karakter outfits
 • Directe toegang tot het death rewind-systeem een retry mechanic dat normaal wordt ontgrendeld na je eerste voltooiing van het spel.
 • Leef je uit in de meest gruwelijke, met spetters gevulde versie voor de groeve in de Gorefest-optie in de filmmodus.
 • Visueel filterpakket met horrorhistorie-thema

The Quarry Horror History Visual Filter Pack


Deze DLC voor de Quarry bevat een bundel visuele filters die cosmetische verbeteringen aanbrengen in je gameplay-ervaringen:

 
 • Indie Horror – 8mm film korrel stijl
 • 80’s horror – Retro VHS-esthetiek
 • Klassieke horror – Zwart-wit filmische filters
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play The Quarry. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play The Quarry in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van The Quarry

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van The Quarry op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of The Quarry uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

147 comments 4 1 1 0 4 4 133 0


Yickie says on 20 februari 2023 om 09:27:30

The Quarry, Een geweldige Story georienteerde Visuele Horror, waar jij bepaald wat de acties zijn. Je zit als een groep jongere in een camp verblijf waar je van weg Moet omdat het Hunting season word, maar iemand moest weer eens de auto saboteren en moet je nog langer blijven. Hunting season is alleen niet voor dieren, Maar voor rare zombie monsters. jou taak is om iedereen levend te houden in en het spel.

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen