Koop The Quarry PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een The Quarry spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Quarry rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Quarry op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Quarry op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
10 juni 2022
Official website
Developer
Supermassive Games
Publisher
2K Games
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


The Quarry is een 3D FMV-stijl keuzes-materie survival horror video game ontwikkeld door Supermassive Games bekend van hun werk aan de Dark Pictures Anthology serie. Zonsondergang op de laatste dag van het zomerkamp van Hackett’s Quarry, negen tiener counselors besluiten om nog even te blijven om een feestje te bouwen en te vieren. De dingen draaien echter al snel uit op het ergste wanneer de met bloed doordrenkte lokale bevolking op hen begint te jagen en er iets veel sinisterders op de loer lijkt te liggen in het bos, wachtend en toekijkend. Je kunt spelen als elk van de negen begeleiders van het kamp. Elke beslissing die je neemt, geeft vorm aan een verhaal dat helemaal van jou is, of het nu gaat om vriendschappelijk geklets, flirten of situaties op leven en dood. Elk personage kan de ster van de show worden of zullen ze allemaal sterven voordat het daglicht wordt?

 
  • The Quarry is boven alles een spel over keuzes durf jij te controleren wat er achter een mysterieuze deur zit? Onderzoek je het geschreeuw dat in het bos klinkt? Je vrienden redden of rennen voor je leven? Alle keuzes, groot of klein, bepalen hoe je verhaal eruit komt te zien en wie er leeft en sterft in dit smerige verhaal.
  • The Quarry brengt horror tot leven geniet van Cutting edge graphics en high-tech facial capture met behulp van filmische belichtingstechnieken, gecombineerd met iconische ensemble optredens van je favoriete Hollywood talent zoals David Arquette, Justice Smith, Ariel Winter, etc.
  • Je kunt de moeilijkheidsgraad van de gameplay naar wens aanpassen, zodat iedereen van de horror kan genieten, en als je liever kijkt in plaats van speelt, kun je kiezen voor de filmmodus, zodat je gewoon wat popcorn kunt pakken, ontspannen achterover kunt leunen en van de show kunt genieten.
  • Speel samen met 7 vrienden in de multiplayermodus waarin je spelers uitnodigt om mee te kijken en te stemmen over belangrijke beslissingen, waardoor een kostuumverhaal ontstaat dat door de hele groep wordt vormgegeven of, speel samen in een party by couch co-op ervaring waarin elke speler een begeleider kiest om als te spelen.

Standard Edition


Preorder Edition


Deluxe Edition   

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: The Quarry: Welke editie te kiezen?

 
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 17 aanbiedingen van 42,61€ tot 87,19€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

1 comment


riri says on 10 juni 2022 om 08:11:27

Sommige handelaren verkopen “PSN accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je PlayStation is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je PS4 of PS5 console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een Playstation-account.

*Deel nooit je Playstation gegevens.

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards