Koop The Waylanders CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de The Waylanders CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Waylanders rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Waylanders?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Waylanders op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
2 februari 2022
Official website
Developer
GATO STUDIO
Publisher
GATO STUDIO
Activation
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Strategie Actie Avontuur RPG Indie Early Access ... Naaktheid

OVER DIT SPEL


The Waylander’s is een party-based, real-time met pauze CRPG geïnspireerd door de originele Dragon Age games maar zwaar beïnvloed door de Keltische cultuur en mythologie, ontwikkeld door Gato Studio gevestigd in Spanje. Het had een tijd voor verlichting en feest moeten zijn, de Tuatha de Danaan waren gekomen, de eerste keer dat stervelingen hun goden ontmoetten, maar toen de besprekingen catastrofaal mis waren gegaan, werd je gedwongen te vechten met een almachtige god, waardoor je de dood nabij was en niet meer aan de tijd was gebonden. Toen je weer tot leven kwam was het land overspoeld door magische corruptie en het menselijke koninkrijk was opgesplitst in verschillende facties die om de troon streden. Wat ga je doen in deze turbulente tijden? Steun je de onvolwassen troonopvolger of steun je de meer ervaren generaal die hem probeert af te zetten?

 
  • Je reist door twee verschillende tijdperken: Galicië onder Keltische heerschappij, een tijd waarin een smeltkroes van magische wezens, religies en culturen samenkwamen, en de Middeleeuwen, toen de magie over de hele wereld was verdwenen en het grootste deel van het koninkrijk zich tot het christendom had bekeerd. Wat is er geworden van de zielen van je sterfelijke en onsterfelijke vrienden?
  • Waylander’s heeft inspiratie gehaald uit een aantal klassieke RPG’s die er voor kwamen, vooral de Dragon Age serie. Gebruik real-time met pauze strategisch om partijleden te selecteren en gebruik spreuken, vaardigheden en skills slim, ten slotte op je reis ontdek je een schat aan wapens, armor, snuisterijen, en meer om je partij uit te rusten gebruik ze verstandig.
  • Metgezellen zijn een centraal mechanisme in Waylander’s gevechten ze kunnen een enorm verschil maken in hoe je vijanden verslaat, afhankelijk van de klasse samenstelling van je Party kan het zijn dat je je formatie en algemene strategie moet veranderen.

Minimum:


  • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i5-7600K 3.8 Ghz, AMD Ryzen 7 1700
  • RAM: 8 GB
  • HDD: 40 GB
  • GPU: Nvidia GTX 1060
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 30,35€ tot 46,88€.

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play The Waylanders. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards