Koop To The Core CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de To The Core CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je To The Core rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR To The Core PC?

Koop To The Core op de PC voor 7,52€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 5 vertrouwde verkopers die 6 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
10 augustus 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Somethingextra
Uitgever
Somethingextra
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Avontuur Indie Casual Geweldige muziek Speelhal 2D ... Retro Singleplayer Gestileerd Procedureel gegenereerd Vernietiging Mijnbouw Klikspel

OVER DIT SPEL


Betreed een wereld vol eindeloze mogelijkheden met “To The Core”, een boeiend incrementeel spel dat je uitdaagt om het zonnestelsel te doorkruisen, bronnen te verzamelen en strategisch je brandstof te beheren.

 
  • Duik volledig in de eindeloze uitgestrektheid van de ruimte, reizend van planeet naar planeet op zoek naar onontdekte rijkdommen die onder hun oppervlak wachten.
  • Verbeter uw booruitrusting om dieper door te dringen en efficiënter te verzamelen. Verbeter duurzaamheid, brandstofefficiëntie en schade-output om uw winsten te maximaliseren.
  • Als de brandstof schaars is, is efficiënte planning essentieel. Bespaar uw brandstof voor reizen naar verre planeten waar u de beste bronnen kunt vinden.
  • Verkrijg meesterschap bij elke opgraving door waardevolle bonussen vrij te spelen voor elke verzamelde bron. Verfijn uw technieken om de valpercentages te verhogen en uw vaardigheid in het verzamelen van hulpbronnen te optimaliseren voor maximale efficiëntie.

Minimum:


  • OS: Windows 7+
  • CPU: Intel Core i5
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 1 GB
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play To The Core in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van To The Core

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van To The Core op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of To The Core uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen