Koop Total War WARHAMMER 3 Forge of the Chaos Dwarfs CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Total War WARHAMMER 3 Forge of the Chaos Dwarfs CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Total War WARHAMMER 3 Forge of the Chaos Dwarfs rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Total War WARHAMMER 3 Forge of the Chaos Dwarfs?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Total War WARHAMMER 3 Forge of the Chaos Dwarfs op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
13 april 2023
Official website
Developer
Creative Assembly
Publisher
Sega
Platforms
PC
PEGI
16
Tags
Strategie Actie Gewelddadig

OVER DIT SPEL


Forge of the Chaos Dwarfs is een nieuw campagne-uitbreidingspakket voor Total War: WARHAMMER III het introduceert een wreed nieuw ras, de Chaos Dwarfs die kunnen worden gespeeld op zowel Realm of Chaos en de Immortal Empires Campaign. Maak gebruik van hun technische bekwaamheid door Earthshaker-launching Dreadquake Mortars, Volcanic Magma Cannons en Daemon-infused iron war machines te maken die hun treinen van vernietiging over het slagveld trekken. Aan de demonische kant maak je gebruik van monsterlijke eenheden zoals de K’daai Fireborn en K’daai Destroyer om vijandelijke linies te verstoren en vluchtende vijanden te verstrooien.

 
 • Speel als drie nieuwe legendarische heren:
  • Astragoth Ironhand – Hogepriester van Hashut en de oudste levende tovenaar van de Chaosdwerg. Zijn eens zo grote krachten nemen af en zijn lichaam bezwijkt langzaam aan verstening, alleen tenietgedaan door het mechanische apparaat dat zijn lichaam beweging geeft. Op het slagveld is hij een gepantserde tovenaar met een gemengde spreukenleer, die met aanzienlijke snelheid over het slagveld raast en zich staande kan houden in een gevecht.
  • Drazhoath the Ashen – Een verbannen magiërprofeet van Hashut, heer van het Zwarte Fort en commandant van het gevallen Legioen van Azgorh. Op het slagveld is hij een niet te stoppen kracht, gewapend met marshal skills en spell casting. Hij kan te voet vechten of op Cinderbreath, een angstaanjagende Bale Taurus.
  • Zhatan de Zwarte – De commandant van de Toren van Zharr, in dienst van zijn meester Ghorth de Wrede, levert overvloedige arbeid en middelen om hun groeiende rijk van brandstof te voorzien. Op het slagveld staat hij bekend om zijn grote vraag naar wapens, grenzeloze wreedheid en grotere gestalte.
 • Het doel van de Chaos Dwergen is om onvoorstelbare macht te krijgen door de grote boor van Hashut te bouwen om in het domein van hun machtige god te graven en het Bloed van Hashut te consumeren om de bekende wereld te veroveren. Maar eerst moet je een aantal kostbare dwergenrelieken corrumperen en stelen om de grote boor te kunnen bouwen.
 • Andere factiespecifieke mechanismen zijn het verzamelen en beheren van arbeiders om je economie van energie te voorzien, het financieren van de Hell-forge om de algemene prestaties van je leger op het slagveld te verbeteren en het strijden om de heerschappij over je collega-dwergen in de Toren van Zhar.
 

Je hebt het basisspel van Total War WARHAMMER 3 nodig om toegang te krijgen tot deze DLC.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3, AMD Ryzen 3 series
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 120 GB
 • GPU: Nvidia GTX 900, AMD RX 400 series, Intel Iris Xe Graphics
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5, AMD Ryzen 5 series
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 120 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti, AMD RX 5600-XT
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 34 aanbiedingen van 17,05€ tot 24,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Total War WARHAMMER 3 Forge of the Chaos Dwarfs. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
DLC
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
aapje58 says on 12 april 2023 om 01:02:02

DLC voor Total War: WARHAMMER III, waarbij het laatste ras nu ook speelbaar is, de dwarfs. Door alle uitbreidingen en toevoegingen is het spel een van de meeste ambitieuze strategy spellen ooit gemaakt, met een gigantische map, heel veel rassen en heel veel units.

Helaas heeft deze DLC wel maar 3 Legendary Lords, waar de vorige DLCs er 4 hadden, al was 1 daarvan nogal matig. Deze prijs is ook flink omhoog gegaan. Maar alles staat of valt met de kwaliteit van de campaign.

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards