Koop Trek to Yomi CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Trek to Yomi CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Trek to Yomi rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Trek to Yomi?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Trek to Yomi op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
5 mei 2022
Official website
Developer
Flying Wild Hog
Publisher
Devolver Digital
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur ninja Vechten Sidescroller Historisch ... Cinematisch 3D Gestileerd Zwaardvechten Gewelddadig 2.5D Verteller Demonen

About this game


Trek naar Yomi is een side-scrolling action-adventure game geïnspireerd door de cinematische stijl van klassieke Japanse samurai films uit de jaren 60 en 70, ontwikkeld door Leonard Menchiari en Flying Wild Hog studios. Stap in de schoenen van een jonge samurai die een gelofte heeft gedaan aan zijn stervende meester om de stad Hiroki en de mensen waar hij van houdt te beschermen tegen alle bedreigingen. Geconfronteerd met een tragedie en gebonden aan plicht, moet de eenzame samurai op reis gaan en beslissen hoe hij verder moet gaan.

 
  • Zoals gezegd is het spel gestileerd als een film met adembenemende camerahoeken en opvallende beelden die doen denken aan klassieke samoerai-films
  • Vecht tegen allerlei gemene zwaardvechters en bovennatuurlijke wezens met alleen de traditionele wapens die door samurai’s werden gebruikt, met een gestroomlijnd gevechtssysteem dat eromheen is gebouwd.
  • Beleef een mythisch en meeslepend verhaal over Hiroki en zijn strijd tegen de krachten van het kwaad en zijn daaropvolgende heldhaftige terugkeer om zijn mislukte gelofte te wreken en de mensen te redden die hij had gezworen te beschermen.
  • De soundtrack wordt onderbroken door epische actiestukken en sombere stukken die zo zijn ontworpen dat ze authentiek aanvoelen als de muziek uit de tijd en de plaats van het feodale Japan.

Minimum:


  • OS: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i3-4160
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 3 GB
  • GPU: Nvidia GeForce 9600 GT
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 16,00€ tot 29,98€.

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Windows 10 Global : This is an Worldwide Microsoft code to play on PC for Worldwide . You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC. Log into your Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
Soundtrack Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (6)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards