Koop Tribes of Midgard CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Tribes of Midgard CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Tribes of Midgard rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Tribes of Midgard?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Tribes of Midgard op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
27 juli 2021
Official website
Developer
Norsfell
Publisher
Gearbox Publishing
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Indie Survival Verkenning Multiplayer Kleurrijk ... Spektakelvechter Procedureel gegenereerd Basissen bouwen Mythologie

OVER DIT SPEL


Tribes of Midgard is een isometrische actie survival RPG ontwikkeld door Norsfell studios, hierin ben je Einherjar dappere Vikingen die zijn gesneuveld in de strijd en zijn opgestegen naar Valhalla maar jullie feesten en drinken zal moeten worden onderbroken omdat jullie diensten weer nodig zijn. Jullie moeten weer terugkeren naar Midgard en de wereldboom Yggdrasil verdedigen tegen indringers die Ragnarök, het einde van de wereld, willen bewerkstelligen door de wereldboom te vernietigen.

 
 • Je kunt het alleen doen, het spel zal de moeilijkheidsgraad aanpassen afhankelijk van hoeveel mensen er aanwezig zijn, maar het einde van de wereld is altijd leuker met vrienden aan je zijde je kunt tot 10 vrienden in je wereld hebben.
 • Om Yggdrasil te beschermen, moet je de ultieme Viking worden en het procedureel gegenereerde land Midgard verkennen, grondstoffen verzamelen, een gemeenschap opbouwen, het dorp versterken, op machtige beesten jagen, allemaal om sterker te worden en een betere kans te hebben om het te verdedigen.
 • Wees altijd op je hoede, de Helthing’s zullen regelmatig nachtelijke invallen doen in je dorp, maar de grootste bedreiging zijn de Jötnar elementaire reuzen die vastbesloten zijn om het zaad van Yggdrasil te verbrijzelen, je zult je uitgebreid moeten voorbereiden als ze aan je deur komen kloppen
 • Als je in de wereld aan de slag gaat, ontgrendel je een speciaal klassensysteem, een specialisatie voor je Vikingen. Je kunt kiezen uit 8 verschillende klassen die elk unieke vaardigheden en tactieken hebben. Rangers zijn bijvoorbeeld bedreven in verkenning en langeafstandsgevechten met pijl en boog, Seers zijn de genezers van de wereld Midgard, ze communiceren met de wereldboom en vervloeken vijanden.

Deluxe Editie


Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Quad-Core i5-2300, AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 8 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 560, AMD Radeon HD 7770
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Quad-Core i5-2300, AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 8 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 780 Ti / GeForce GTX 970 / GeForce GTX 1070, AMD R9 290 / RX480
 • DirectX: 11

Tribes of Midgard Deluxe Content


Deze extra functies voor het spel zijn opgenomen in deze DLC.

 
 • Twee huisdieren in het spel
 • Een set van Lunar Valkyrie Cosmetic items.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 81 aanbiedingen van 2,97€ tot 29,98€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Tribes of Midgard. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
DLC
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards