Koop Trinity Fusion PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Trinity Fusion spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Trinity Fusion rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Trinity Fusion PS5?

Koop Trinity Fusion op de PS5 voor 14,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op PS Store ES bij 4 vertrouwde verkopers die 8 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
15 december 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Angry Mob Games
Uitgever
Angry Mob Games
Activatie
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur RPG Platformer Vechten

OVER DIT SPEL


Maak je klaar, held, want het multiversum valt uit elkaar en jij bent de enige die het kan fixen. Verken duistere, sci-fi werelden als alternatieve versies van jezelf, met een arsenaal aan wapens en vaardigheden. Het is een rogue-lite metroidvania waar de dood slechts een klein ongemak is, dus maak je klaar om hakend, beukend en schietend je weg te banen naar een multiversum-schokkende overwinning!

 
  • Rust je uit voor een episch avontuur door drie diverse universums, elk met zijn eigen karakter! Hanteer waanzinnige wapens, vecht door mutantenvuilnisbelten en ontketen krachtige vaardigheden.
  • Elke speelsessie is een nieuw avontuur. Doorkruis procedureel gegenereerde levels en met de hand vervaardigde uitdagingen. Het is een meedogenloze reis waar je vaardigheden voortdurend op de proef worden gesteld.
  • Doorkruis een levendig multiversum van op maat gemaakte kamers, van desolate vuilnisbelten tot luchtcitaten, in dit visueel verbluffende 3D-avontuur waar elke beweging een spektakel is.
  • Verover het multiversum, één loop per keer! Ontdek blijvende upgrades en ontgrendel nieuwe startpunten terwijl je sleutelgebieden herover. Zit je in een lastige situatie? Kies de volgende keer een nieuw pad!

DELUXE EDITION


Met de Deluxe Edition maximaliseer je het avontuur in Trinity Fusion. De editie bevat:

 
  • Een exclusieve Spectral Scanner voor verborgen geheimen
  • Speel vanaf het begin met alle 3 de personages
  • Een zenuwslopende Boss Rush-modus
  • De eindeloze uitdaging van de Endless Mode
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Trinity Fusion

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Trinity Fusion op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Trinity Fusion uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

11 comments 1 0 1 0 2 0 6 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen