Logo

Kopen Tunic CD Key Goedkoop Prijzen Vergelijken

Wat is de Tunic CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Tunic rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Tunic PC?

Koop Tunic op de PC voor 26,92€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 9 vertrouwde verkopers die 13 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
16 maart 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Tunic Team
Uitgever
Finji
PEGI
7
Tags
Actie RPG Metroidvania Puzzel Fantasie Verkenning ... Moeilijk Actie-avontuur Sfeervol 3D Actie-RPG Gestileerd Kleurrijk Schattig Van bovenaf Kindvriendelijk Isometrisch Niet-lineair Controller Souls-achtig

OVER DIT SPEL


TUNIC is een zielen-achtige isometrische actie-avontuur RPG waarin je in de schoenen stapt van een kleine vos op een groot avontuur, ontwikkeld door het TUNIC Team. Gestrand op een verwoest eiland en alleen gewapend met je eigen nieuwsgierigheid, verken je dit verloren land vol verloren legendes, oude krachten, woeste monsters, kolossale beesten, vreemde en krachtige voorwerpen, en lang verloren geheimen.

 
 • Het gerucht gaat dat er ergens op het eiland een grote schat verborgen ligt, misschien ligt hij achter de gouden deur. Of ligt hij ergens diep onder de grond? Sommige mensen zeggen zelfs dat hij in een paleis in de wolken ligt.
 • Tijdens je reis zul je een handleiding vinden, in het begin zul je er niet veel van begrijpen maar je zult in staat zijn om het bladzijde voor bladzijde te reconstrueren waarbij kaarten, tips, speciale technieken, en het diepste van de geheimen onthuld worden. Als je het laatste vindt zal er misschien iets goeds gebeuren.
 • Wees moedig en duik halsoverkop in het technische gevecht: ontwijken, blokkeren, pareren en op commando toeslaan. Leer hoe je een groot aantal grote en kleine monsters kunt verslaan, en ontdek handige nieuwe voorwerpen om je op weg te helpen.

Reviews


Tunic is een mystieke parel vol ongrijpbare geheimen die zich pas aan je openbaren als je daar de tijd voor neemt. De basiservaring met gevechten in Zelda-achtige kerkers is al erg goed, maar wie een teen in het mysterieuze water steekt, staat al gauw tot aan zijn nek in raadsels.

gamer.nl

 

Het is een kleurrijke omgeving die geregeld omslaat in een grauwe nare omgeving die er zelfs dan ook nog prachtig uitziet. Al met al is Tunic een geslaagde Indiegame die heerlijk wegspeelt. Het is op momenten frustrerend en het is ook aan de korte kant met maximaal tien uur. Echter, de isometrische wereld maakt veel goed.

playwatchread.nl

Soundtrack Edition


Deze editie van Tunic bevat het basisspel en de Soundtrack voor Tunic, 60 nummers gecomponeerd door Lifeformed en Janice Kwan.

Minimum:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel i5 Quad-Core 2.7 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: Nvidia GTX 660, AMD RX 460

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel i5 Quad-Core 3 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: Nvidia GTX 1080 Ti, AMD RX Vega 64
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
PC Win 10 / Xbox Series Key : This is a Microsoft Xbox Play Anywhere code to play on PC and Xbox Series. You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC or the latest update on your Xbox Series console. Log into your Xbox Live/Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
Soundtrack Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Tunic

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Tunic op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Tunic uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

3 comments 0 0 1 0 0 0 2 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen