Koop Two Point Campus PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Two Point Campus spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Two Point Campus rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Two Point Campus op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Two Point Campus op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
9 augustus 2022
Official website
Developer
Two Point Studios
Publisher
SEGA
Platforms
PEGI
12
Tags
Simulatie

OVER DIT SPEL


Two Point Campus is een educatieve sim-game, waarin je de universiteitscampus van je dromen kunt bouwen, ontwikkeld door Two Point Studios, dezelfde studio achter de smash-hit Two Point Hospital. Zet het idee van de academische wereld op zijn kop, creëer een campus boordevol creatieve tools om je te helpen een educatief meesterwerk van je eigen te maken. Voor het eerst in de serie kun je nu in de vrije natuur bouwen, de beste onderwijsfaciliteiten van het land huisvesten met eenvoudige funderingen, of zorgvuldig elke bestrating, buitenflora, bankjes, fonteinen, sculpturen, heggen, piketomheiningen, etc. plaatsen. De enige limiet is je verbeelding.

 
 • In plaats van de typische academische kermis kunnen studenten in Two-Point Campus genieten van een verscheidenheid aan wilde cursussen, van ridderschool waar je kunt leren hoe je moet steekspel spelen en andere ridderlijke dingen, tot gastronomie waar studenten belachelijke brouwsels kunnen maken zoals reuzenpizza’s en -taarten.
 • Het academiejaar begint aan het einde van de zomervakantie, zodat je genoeg tijd hebt om alles op te zetten wat je nodig hebt. Daarna kun je het leven van de studenten volgen terwijl ze hun intrek nemen in je studentenhuis en hun academische leven leiden.
 • Rust je campus uit met de beste cursussen door het beste personeel aan te nemen van professoren, gekke onderzoekers en bouw nuttige bibliotheken doe alles wat je kunt om het potentieel van je studenten te ontsluiten.
 • Het draait niet alleen om studeren, studenten hebben ook vrije tijd nodig om hun individuele persoonlijkheid te ontdekken en uit te drukken door middel van clubs, verenigingen, optredens en vriendschappen met andere studenten. Zo worden ze geweldige individuen die de universiteit trots zullen maken.

Preorder Editie


Deze editie van het spel bevat het basisspel van Two Point Campus plus extra digitale items die alleen beschikbaar zijn als je het spel vóór de releasedatum hebt gekocht.

 
 • Basisspel
 • Two Point Campus bonus artikelen
 • Two Point Ziekenhuis bonus items

Inschrijvings Editie


De Enrollment editie bevat het basisspel van Two Point Campus in fysieke disc vorm, daarbij zijn fysieke accessoires en codes voor digitale items.

 
 • Basisspel
 • Een unieke exclusieve enrollment edition verpakking
 • Een uitvouwbare kaart van de campus
 • Een universiteits prospectus boekje
 • Two Point Campus bonus artikelen
 • Twee Punt Ziekenhuis bonus artikelen
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 6 aanbiedingen van 39,99€ tot 44,93€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Enrolment Edition
Preorder bonus
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards