2
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Warhammer 40K Battlesector CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Warhammer 40K Battlesector CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Warhammer 40K Battlesector rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Warhammer 40K Battlesector?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Warhammer 40K Battlesector op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
15 juli 2021
Official website
Developer
Black Lab Games
Publisher
Slitherine Ltd.
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur
Activation
  

OVER DIT SPEL


Spring in de wereld van Warhammer 40,000k Battlesector een snelle turn-based strategie spel, commando van uw leger, en veld machtige helden met krachtige vaardigheden, maar bovenal meester superieure strategie om de overwinning op je vijanden veilig te stellen.

 • De campagne is 20 missies lang en speelt zich af na de verwoesting van Baal en verkent de nasleep ervan, help sergeant Carleon van de bloed engelen op zijn missie om de Tyranid infestatie van de planeet Baal Secundus te zuiveren.
 • Speel als de Blood Angels of de Tyranids in het speltype Skirmish en vecht op verschillende slagvelden op de planeet Baal. Pas je legerlijst aan door te kiezen welke eenheden en helden je wilt inzetten.
 • Unieke gevechtsmechanismen: elke factie in Battlesector heeft zijn eigen momentum systeem wanneer een eenheid veel momentum heeft wordt het opgevoerd en heeft het verbeterde vaardigheden en aanvallen gecombineerd met de overvloed aan Warhammer 40k eenheden zoals de Sanguinary Priest, de librarian Dreadnought, en de hive tyrant, gecombineerd met meer dan 60 vaardigheden en 50 wapentypes voor hen allemaal.
 • Multiplayer mogelijkheden: Geniet van live of Asynchrone multiplayer met verschillende modi beschikbaar.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4460
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 25 GB
 • GPU: Nvidia Geforce GTX 750
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-6400
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 25 GB
 • GPU: Nvidia Geforce GTX 950
 • DirectX: 11

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 39 aanbiedingen van 19,09€ tot 31,82€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Warhammer 40K Battlesector. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter