Koop Wartales CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Wartales CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Wartales rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Wartales?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Wartales op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
1 december 2021
Official website
Developer
Shiro Games
Publisher
Shiro Games
Activation
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Strategie Avontuur RPG Indie Early Access Survival ... Open wereld Sandbox Verkennen Middeleeuwen 3D Gewelddadig Tactische RPG

OVER DIT SPEL


Wartales is een open-wereld turn-based strategie spel ontwikkeld door de Franse studio Shiro Games. Speel als een groep amorele personages, huurlingen, en bandieten die proberen de kost te verdienen in een harde wereld waar eer niets meer betekent. Sinds de dood van het Edoraanse Rijk als gevolg van een landelijke plaag, is de regio honderd jaar geleden in verval geraakt, als gevolg daarvan zijn huurlingenwerk en dieverij overvloedig geworden in het hele land. Je bent niet speciaal, een uitverkorene of een held die maar één keer in je leven voorkomt, je enige doel is om te overleven of stinkend rijk te worden.

 
 • Reis door de gigantische wereld van Wartales verken elke hoek van het continent, bezoek levendige dorpen, ruïnes, verlaten mijnen, verlaten kampen, etc. Ontrafel de geschiedenis van de wereld. Ontmoet nieuwe mensen die je kunt rekruteren voor het team met unieke vaardigheden en wapenvoorkeuren.
 • Om geld te verdienen, moet je misschien premiebetalingen innen of contracten aannemen waarbij je veel goedwillende mensen moet verdedigen, bevrijden en redden die nog steeds hun weg proberen te vinden in deze landen, of je kunt meer geld krijgen door naar mensen te gaan die minder eerbare motieven hebben.
 • Er zijn vele gevaren in deze landen ‘wilde dieren, onverschrokken bandieten, deserteurs, andere huurlingen, enz. vecht je een weg uit deze situaties met de tactische turn-based gevechten met een unieke twist.
 • Om beter voorbereid te zijn op deze ontmoetingen, moet je constant de capaciteiten van je team verbeteren met behulp van het RPG progressiesysteem, het verzamelen van benodigde materialen, het maken van nieuwe wapens, gereedschappen en uitrusting. Upgrade de voorzieningen en uitrusting van je kamp om het moreel en de efficiëntie van je team verder te verbeteren.

Vroege Toegang


Vroege toegang: Krijg direct toegang en begin met spelen; raak betrokken bij dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz
 • RAM: 2 GB
 • HDD: 6 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 690
 • DirectX: 10

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i5 Quad-core 3.1 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 10 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 950
 • DirectX: 10
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 23 aanbiedingen van 24,69€ tot 86,85€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
DLC
Early Access
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards