Koop Weird West CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Weird West CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Weird West rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Weird West?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Weird West op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
31 maart 2022
Official website
Developer
WolfEye Studios
Publisher
Devolver Digital
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur RPG Indie Simulatie western ... Gewelddadig Isometrisch

OVER DIT SPEL


Weird West is een isometrisch simspel met RPG-elementen dat zich afspeelt in een fantastische versie van het Wilde Westen, vol met onaardse wezens, heksen, de ondoden en nog veel meer. Je volgt een groep onorthodoxe helden en outlaws op hun reis door het grensgebied, waarbij ze hun eigen verhalen creëren en andere personages tegenkomen. Worden ze legendes van het westen of worden ze vergeten in de annalen van de geschiedenis? Dat hangt af van je keuzes, want de wereld zal reageren op de keuzes die je maakt.

 
 • Elk van de personages die je speelt heeft zijn eigen oorsprong, zijn eigen redenen om deze reis te maken. Naarmate je verder komt in het spel, ga je van het ene personageperspectief naar het andere, tot alles samenkomt in de laatste krachtmeting van het spel.
 • Weird West neemt de term Immersive sim serieus, het spel ondersteunt een ton van verschillende speelstijlen, in een volledig gesimuleerde en sandbox wereld waar personages, facties, en zelfs de omgeving zelf zal reageren op de keuzes van de speler.
 • Als we het nog niet genoeg hebben benadrukt staan de keuzes van de speler centraal in Weird West, elke playthrough die je maakt zal uniek zijn het spel stemt het verhaal af op de acties van de speler en eerdere keuzes wat zorgt voor een dramatische ontknoping van de verhaallijn van elk personage.
 • Neem elke beslissing die je maakt serieus in Weird West, de gevolgen van je acties kunnen niet ongedaan worden gemaakt, je personages zullen permanent sterven als je niet oppast.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-3470, AMD FX-6100
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 16 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050, AMD Radeon RX 460

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-6950X, AMD Ryzen 7 2700
 • RAM: 12 GB
 • HDD: 16 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050, AMD Radeon RX 460
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 26 aanbiedingen van 23,75€ tot 42,58€.

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Windows 10 Global : This is an Worldwide Microsoft code to play on PC for Worldwide . You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC. Log into your Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards