Koop Wild Hearts CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Wild Hearts CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Wild Hearts rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Wild Hearts?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Wild Hearts op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
16 februari 2023
Official website
Developer
Koei Tecmo Games Co.
Publisher
Electronic Arts
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur RPG Bouwen Hack & slash Fantasie ... Co-op Thirdperson Ontwerpen Verkenning Multiplayer Draken Actie-avontuur Singleplayer 3D Kleurrijk Jagen Souls-achtig Natuur

OVER DIT SPEL


Wild Hearts is een actie-avontuur multiplayer RPG met creatuur verzameling en jacht elementen vergelijkbaar met Monster Hunter ontwikkeld door KOEI TECMO GAMES CO., LTD. Azuma was ooit een vredige plek voordat de beesten genaamd Kemono wild door het land raasden. Niemand weet zeker hoe en waarom ze kwamen, het leek erop dat niemand hun overweldigende macht kon stoppen. Alle hoop leek verloren, maar jagers stonden op met dodelijke wapens en technologie genaamd Karakuri die het tij van de strijd keerden.

 
 • Karakuri zijn oude vergeten technologie die mensen gebruikten om op deze wilde reuzenbeesten te jagen. Gebruik ze om het speelveld tegen de door de natuur geïnspireerde beesten gelijk te maken. Manipuleer de omgeving en creëer je eigen jachtgebied.
 • Hoewel de Kemono wilde beesten zijn, zijn ze niet hersenloos, elk van hen heeft zijn eigen unieke gedragspatronen. Alleen met het gebruik van zowel je wapens als de Karakuri kun je ze op maat snijden.
 • Alleen jagen is mogelijk, maar het is niet aan te raden om samen met maximaal twee vrienden op deze woeste beesten te jagen.
 • Hoe meer Kemono je opjaagt, hoe krachtiger je wordt, verzamel materialen van elk beest dat je doodt en bouw een reeks pantsers en wapens om zelfs het meest formidabele beest neer te halen.
 • Azuma is geïnspireerd op de esthetiek van middeleeuws Japan, het heeft vier seizoensgebonden jachtgebieden, en elke regio heeft zijn eigen soort dominante Kemono die een even gevaarlijk als mooi landschap bewonen.

Karakuri Edition


Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 5 2600
 • RAM: 12 GB
 • HDD: 80 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 5500 XT
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-8700K, AMD Ryzen 5 3600
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 80 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 2070, AMD Radeon RX 5700 XT
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 14 aanbiedingen van 54,00€ tot 89,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Voor de Origin Platform Origin CD Key,moet U de Origin software dowloaden en installeren. Dit vindt U hier HERE. Dan kunt U het game erop activeren. Eens het geïnstalleerd is, start U Origin, klikt U op het Origin tabblad en klikt U op productcode verzilveren en geeft U de keyin. Het game zult U in uw My games lijst terugvinden.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Karakuri Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 27 januari 2023 om 16:01:25

Welkom in de wereld van Azuma, een fantasie wereld gebaseerd op het oude Japan…
Dit eens mooie landschap is helaas niet meer wat het eens was omdat de Kemono ineens zonder aanleiding aan een razernij zijn begonnen.

Verken het mooie land van Azuma alleen, of ga erop uit met 1 or 2 andere jagers en draai de rollen om tegen de Kemono, (gigantische beesten die de kracht van de natuur bezitten) door middel van wapens en eeuwenoude Karakui technologie waarmee je je omgeving kunt omzetten tot allerlei soorten bouwwerken die je kunnen helpen je gigantische prooien neer te halen.

Rating: 5/5
Yickie says on 21 januari 2023 om 21:47:57

Ik kwam perongeluk achter dit spel en HOLY het ziet er goed uit.
Je taak is om mythische monsters te bevechten met oud apparatuur en de energie van de natuur.
Het spel ziet er echt super leuk uit en kan niet wachten om het te spelen.

Rating: 5/5
aapje58 says on 21 januari 2023 om 18:34:28

Erg mooie actie-RPG met de unieke toevoeging van een crafting mechanisme dat erg lijkt op die van Fortnite. De kern van het spel is dat je grote monsters moet verslaan, dus het spel draait om boss-gevechten. Houd er wel rekening mee dat de ontwikkelaar op technisch vlak niet al te beste reputatie heeft. Ik zou adviseren de reviews na release eerst goed te bekijken.

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards