0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop World War Z Aftermath PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een World War Z Aftermath spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je World War Z Aftermath rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor World War Z Aftermath op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van World War Z Aftermath op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
19 september 2021
Official website
Developer
Saber Interactive Inc
Publisher
Saber Interactive Inc
Platforms
PEGI
16
Tags
Actie Shooter
Activation
  

OVER DIT SPEL


World War Z Aftermath is een co-op zombie FPS spel ontwikkeld door Saber Interactive Inc, het vervolg op 2019’s World War Z door dezelfde studio, beide Geïnspireerd door Paramount foto’s film World War Z.  Doe mee aan de strijd tegen de eindeloze zombie apocalyps met 3 andere vrienden in de games co-op modus zijn in de eerste plaats hoe het spel is bedoeld om te worden gespeeld, maar als je liever alleen te gaan kun je nog steeds doen met volledig bekwame AI teamgenoten, complete verhaal missies die u over de hele wereld van de Vaticaanstad in Rome naar de frigide Russische platteland van Kamchatka schiereiland.

 
  • Speel als nieuwe en oude personages terwijl Aftermath het verhaal uit de eerste game voortzet, maar pas op: de horde heeft nieuwe trucjes geleerd, zoals vleesetende ratten die een speler kunnen overspoelen als hij niet oppast. Gebruik wapens om mensenmassa’s onder controle te houden, zoals een vlammenwerper, om met deze vervelende nieuwe vijand af te rekenen.
  • Deze nieuwe spelmodus is mogelijk gemaakt in next-gen consoles en PC Aftermath, Horde Mode XL recreëert de angstaanjagende zwerm zombies uit de film die bruggen kunnen maken als mieren, de spelmodus zal in staat zijn om honderden en honderden zombies tegelijk op het scherm weer te geven.
  • Voor het eerst in de serie zullen spelers ook de intimiteit van de first-person mode kunnen ervaren. vecht met een nieuw geïntroduceerd melee systeem brutaal en efficiënt afmaken van zombies met unieke moves en coole nieuwe wapens, zoals dual-wielding een sikkel en een hakmes
  • Kies uit 8 unieke klassen die elk hun eigen unieke specialiteit meebrengen tegen de horde de Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Drone master, en de gloednieuwe Vanguard klasse.

Deluxe


De Deluxe Edition komt met het basisspel, bonuswapens en een skin pack.

 
  • World War Z: Aftermath
  • Bonuswapens: De Sledge Hammer en Dual Cleavers.
  • Het Explorer Weapon Skin Pack: Le Clairon Bullpup Geweer, Mini-21 Scout Geweer, S890 Shorty Compact Shotgun en TMP5 SMG.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.7

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 12 aanbiedingen van 36,10€ tot 53,31€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter