Koop WWE 2K22 PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een WWE 2K22 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je WWE 2K22 rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor WWE 2K22 op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van WWE 2K22 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
11 maart 2022
Official website
Developer
Visual Concepts
Publisher
2K Games
Platforms
PEGI
12
Tags
Sport

OVER DIT SPEL


WWE 2K keert terug met de meest realistische en harde WWE-game ooit. WWE 2K22 bevat gloednieuwe speltypen, verbluffende graphics en een vernieuwde gameplay-engine.

 
  • Ga op weg naar het sterrendom in MyRISE, de verhaalstand van WWE 2K22. Kies een van de twee unieke verhalen en begin aan een uitdagende en enerverende reis waarin je het opneemt tegen enkele van de grootste namen uit de industrie. Bewijs wat je in huis hebt in de ring en kom als de beste uit de bus.
  • Experimenteer met de vernieuwde Creation Suite en pas je ervaring aan. Laat je creativiteit de vrije loop en ga naar het speltype Universe om je eigen verhaal te creëren, evenementen te besturen, aan wedstrijdresultaten te sleutelen en nog veel meer.
  • Ervaar het leven van een WWE General Manager met het speltype MyGM. Stel je eigen team samen met de grootste sterren uit de WWE, laat ze strijden in wedstrijden van de concurrentie, bouw aan het WWE-merk en promoot je talent.
  • WWE 2K22 introduceert ook het speltype MyFaction, waarin je je eigen sterrenploeg kunt samenstellen en kunt deelnemen aan wekelijkse evenementen.

NWO 4-Life Editie


Deluxe Editie


Cross-Gen Digital Bundle


Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 28 aanbiedingen van 39,33€ tot 124,30€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Bundle
Deluxe Edition
Standard Edition
nWo 4-Life Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards