Marvel’s Avengers: Tekens, verhaal en functies die je niet mag missen

8 juli 2020 om 17:51 in Blog met no comments

 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Marvel’s Avengers wordt later dit jaar gelanceerd, en hieronder nemen we een kleine duik in wat we tot nu toe weten over het spel.MARVEL’S AVENGERS | HELDEN

Marvel’s Avengers zou niets zijn zonder zijn kleurrijke cast, en het spel zal zes speelbare karakters bevatten bij de lancering: Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Ms. Marvel en Thor. Er wordt verwacht dat meer karakters speelbaar zijn na de release.

Elk personage in het spel zal een unieke skill tree, maatwerk, vaardigheden, upgrades, en buit hebben. Het goede nieuws is dat ontwikkelaar Crystal Dynamics al heeft gezegd dat er geen plunderingsdozen of microtransacties zullen zijn, waarbij de versnelling alleen esthetisch is.

MARVEL’S AVENGERS | VERHAAL

 

 

Het verhaal begint met A Day, een viering van de opening van het nieuwe hoofdkwartier van de Avengers in San Francisco. Het wordt nog erger als de Avengers-helikopter explodeert, waardoor de stad in een besmetting met Terrigan Mist terechtkomt.

De Avengers kijken om te ontbinden na de dood van Captain America in de explosie, het beschuldigen van elkaar voor de ramp, waardoor een nieuwe organisatie, Advanced Idea Mechanics om de rol van beschermer te nemen, maar die ook van plan om degenen met superkrachten te vernietigen.

MARVEL’S AVENGERS | MISSIES

 

 

Spelers zullen missies en verhalen aanpakken, in verschillende regio’s, solo of in online co-op, hoewel spelers niet kunnen spelen als hetzelfde personage, waardoor de dingen openstaan voor een meer dynamisch team.

De Wrekers van het wonder wordt geplaatst om op 4 September, 2020, voor PlayStation 4, Xbox One, en PC te lanceren, met het spel dat ook voor volgende-generatieconsoles wordt vrijgegeven wanneer zij lanceren.

 

OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Marvel’s Avengers Free Upgrade voor PS5 Eigenaren Aangekondigd

 

Crystal Dynamics heeft een verbazingwekkende aankondiging voor binnenkort PS5 eigenaren als er een Marvel’s Avengers gratis upgrade beschikbaar zal zijn.


AllKeyShop Rewards Program